Den 01-06-2017 kl. 12:11

Team Østsjælland/Solrød FC søger assistent træner og holdleder til Kvinde Senior

Til stillingen som assistent for vores Kvinde Senior søger vi en assistenttræner som gerne må have været træner tidligere men kan også være en som overvejer at starte som træner men gerne lige vil læne sig op ad en rutineret træner i en periode af 12 måneder inden man kaster sig ud i det fulde ansvar. Der trænes p.t. to dage om ugen (mandag og onsdag kl. 18.30) samt selvfølgelig kamp i weekenden.

Til stillingen som holdleder søger vi en M/K som kan hjælpe træner teamed med alle de praktiske ting omkring holdet i forbindelse med den daglige trivsel og kampe samt det administrative i forhold til klubben med medlemsregistrering o.s.v.

Der er umiddelbart ikke tale om en honoreret stilling for assistenttræner og holdleder jobbet men der er selvfølgelig mulighed for deltagelse i diverse kurser og selvfølgelig en masse gode, spændende og sjove oplevelser.

Årgangen har p.t. 24 spillere med 14-18 spillere til træning 2 gange om ugen. Holdet er startet op fra bunden (S2) og ligger p.t. i toppen af serie 1. I foråret overraskede i pokalen ved at slå et 1. divisions hold ud i 4 2. runde af DBU pokalen. Holdet består af en god blanding af unge samt ældre rutinerede spillerede hvoraf flere har spillet på højt niveau både som ung og senior. Der er rigtig god harmoni i truppen og ikke mindst en afslappet og humørfuldt tone og pigerne er selv gode til at finde på sociale aktiviteter hvor alle har mulighed for at deltage.

Kontakt Carsten Grønning - mobil 26838487 - såfremt du er interesseret eller har yderligere spørgsmål.

Solrød FC er en del Team Østsjælland pige samarbejdet mellem Solrød FC og Rishøj Boldklub som p.t. involvere Kvinde Senior, U18 pige og U16 pige årgangen. Solrød FC's pigeafdeling består af p.t. af ca. 175 spillere og 12 trænere og har hold på alle årgange fra U9 til Senior.