Trækningsliste for SFC's julekalender

Præmier kan hentes i Solrød FC Klubhus, Tingsryds Alle 27A, 2680 Solrød Strand
Fra onsdag 6. januar til fredag 8. januar 2016 mellem kl. 18.00 - kl. 20.00
Eventuelle spørgsmål besvares af Regin Saunte Pedersen på tlf. 20 10 80 32


Se trækningslisten her.

8eb8f7f324c54f0437eab6b4597a9718.pdf

Glædelig jul og godt nytår

I ønskes alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Husk at være gode mod hinanden og husk "Give a little, gain a lot"

Den 12-12-2015 kl. 23:17

Solrød FC – Et godt sted at starte

Billede

I 2006 startede Årgang 2002 op med deres første træning i Solrød FC. De mange
forventningsfulde spillere sad med store øjne og lyttede til Formanden, der bød dem velkommen til en klub, hvor kammeratskab og glæde ved at spille fodbold er i højsæde.

Siden 2006 og til i dag har årgangen fået en masse gode fodbold oplevelser. Mange dygtige trænere har været inden over, engagerede forældre og ikke mindst top motiverede og træningsparate spillere har på bedste vis repræsenterede Solrød FC rundt på landets fodboldbaner og indendørs haller.

Grundet ambitioner, evner og trangen til ny luft under vingerne har betydet, at en del af drengene har fundet nye klubber, hvor drengene videreudvikler sig. Til nye klubber hvor de bliver matchet hver gang til træning og kamp, og hvor træningen er sat mere i system og kravene i det hele taget er større.

DBU/SBU har lavet fælles rækker, hvor de bedste hold på Sjælland og København spiller imod hinanden. I Efteråret var der 14 hold i den bedste række, og her til foråret har SBU/DBU valgt, at de 6 bedste hold skal spille et Elite Slutspil. I det Elite Slutspil kan Solrød FC glæde sig over, at 7 af sine tidligere Solrød spillere skal møde hinanden – 7 gamle holdkammerater fra årgang 2002.

Oliver Preisler i Lyngby Boldklub, Lukas Karlsson i Brøndby IF, Gabriel Johanssen i FCK og Felix Olausson, Nikolaj Adler Nielsen, Mads Westergren og Oliver Truberg Jensen alle i HB Køge.

De 7 talentfulde drenge glæder sig rigtig meget til at møde hinanden på grønsværen og gensynet med de gamle holdkammerater – selv om de er rigtig gode venner uden for grønsværen, så vil alle drengene gerne vinde over deres tidligere holdkammerater.

Vejen til der hvor de er nu, har krævet hårdt arbejde fra drengene. Drengene har trænet rigtig meget fra de var 8 år gamle. De er stået meget tidligt op i weekender for enten at træne eller spille kampe og stævner. Om det har været i frost og slud og sne eller i stegende hede, så har drengene mødt frem med godt humør og lysten til at lære nyt og udvikle sig - og altid var de stolte af at bære Solrød FC’s logo på tøjet.

De husker specielt det gode kammeratskab og den gode træning og de mange stævner og rejser, som bedste fra deres tid i Solrød FC – men husker også at det til tider var hårdt – men i dag er de glade for al den tid, som de har brugt på fodbolden. Da det har givet dem en god ballast, og har været med til, at de nu spiller der hvor de gør - blandt landets bedste hold og spillere.

Hvor langt det rækker for drengene – det må tiden vise. Men uanset hvad, så skal der fortsat trænes hård og meget. 3-4 gange om ugen og kamp i weekenden. Og selv om de ikke længere bare lige kan gå eller cykle til fodbold, så har de fortsat mod på at yde det, som det kræver – også selv om skolen i 7. klasse kræver mere end den gjorde da de gik i 2. klasse. ”Nu kan vi jo lave lidt lektier i toget eller i bilen, hvis det er” siger drengene.

Med de rigtige rammer i en mindre fodbold klub som Solrød FC, der kan meget lade sig gøre – og talentfulde fodboldspillere kommer IKKE kun fra de store klubber. Talentudviklingen starter mange gange i de mindre klubber. ”Jeg husker denne årgang 2002 som en af Solrød FC’s allerbedste. Enormt dedikerede forældretrænere, der brugte meget af deres frivillige tid på at forberede en optimal træning. En kæmpe stor gruppe af motiverede og glade spillere, der løbende udviklede deres færdigheder – og så en uvurderlig stor opbakning fra
forældrene, siger Formand Bo Løth Nielsen”.

Solrød FC får til foråret landets største og flotteste kunstgræs baner, som er doneret af OJD. ”Vi glæder os enormt til at få disse kunstgræsbaner, som vi har ventet på i mange år”.

Over en sodavand i Solrød FC’s klubhus får drengene sig en snak med Formanden, som er glad på drengenes vegne. ” I skal følge jeres drømme og give den en ordentlig skalle , der hvor I er nu – men hvis I en dag ikke ønsker at bruge så meget tid på fodbolden, så må I love mig, at I ikke stopper med at spille fodbold. ”I må komme hjem til Solrød FC og spille på vores nye flotte kunstgræsbane" slutter Bo Løth Nielsen inden drengene siger tak for sodavand og hver især skal videre til deres respektive klubber til dagens kamp eller træning.

På billedet ses Gabriel Johanssen FCK, Mads Westergren HB Køge, Nikolaj Adler Nielsen HB Køge, Oliver Truberg Jensen HB Køge, Felix Oluasson HB Køge, Lukas Karlsson Brøndby IF, Oliver Preisler Lyngby Fodbold og Bo Løth Nielsen Solrød FC :)

Den 06-12-2015 kl. 21:55

Årets hold 2015 - årgang 2001 hold 1

Billede

Så kom der nye jakker til årets hold 2015.

Tillykke til alle drengene og tillykke til træner Simone Otto.

Pbv
Bo

Den 27-11-2015 kl. 15:15

Dødsfald - Otto Johs. Detlefs er død.

Det er med stor sorg vi har modtaget meddelelsen om Otto Johs. Detlefs død.

Otto døde på dagen hvor første spadestik blev taget til det kommende kunstgræsanlæg. Vi i fodboldklubben skylder Annie og Otto Johs. Detlefs stor tak for den donation der sammen med kommunen har gjort det muligt at påbegynde arbejdet med det nye kunstgræsanlæg.

Havde det ikke været for fonden ville drømmen om det kommende anlæg være langt borte, men med de midler der nu ligger, vil drømmen blive realiseret til maj 2016.

Otto bisættes fra Solrød Strandkirke på søndag den 29. november 2016 kl. 13.30 og i stedet for blomster er det et ønske at man betænker Red Barnet reg nr 5016 konto 1092668 mrk. OJD

Vi vil gerne herigennem udtrykke vores dybtfølte kondolance til Annie Detlefs

Æret være Ottos minde.

Pbv
Bo

Den 24-11-2015 kl. 11:26

Sidste sæson på grusbanen

Billede

De tre store fodboldklubber i Solrød kommune var samlet på grusbanen for at få en snak om fremtiden for fodbolden i Solrød kommune. Det bliver sidste sæson på grusbanen, efter at Annie og Otto Johs. Detlefs' Fonde og kommunen er gået sammen i fonden Greenline, og nu går i gang med byggeriet af det nye kunstgræsanlæg med to FIFA godkendte 11 mandsbaner og 3 stk 3 mandsbaner. Endvidere bliver der god plads til opvarmning, og i et af områderne kan man forestå målmandstræning, som har været et stort ønske fra SFC’s målmandsskole. Alt i alt bliver det en fantastik løsning, som tilgodeser alle de ønsker der kan være til sådan et anlæg.

Hvordan bliver sidste sæson så for de tre klubber? De er alle ude og leje baner, og der bliver brugt over 100.000 på kunstgræsleje igennem vintersæsonen i de tre klubber, penge som vi fremover kan bruges til at udvikle klubberne. Og i en tid med stram økonomi for alle, er det jo endnu en kærkommen gave for dem der forestår økonomien, i de enkelte klubber.

Peter Ratchsach Thomsen fra Jersie United forklarer, at de tider man får når man skal ud og leje aldrig er smørtider, men ligger i de yderste tider, og Bo Løth Nielsen kunne også fortælle at SFC har lejet tider i Greve hvor der bliver spillet lørdag og søndag morgen fra 7:30 til 9:00 - tider der ikke er så megen rift om i ejerklubberne. Havdrup er også ude og leje baner i Viby og Preben Nilsson kunne også bekræfte at deres tider ligger sent på aftenen. Det at vi fra næste år har egne baner gør livet meget lettere, for når banefordelingen bliver foretaget, bliver det muligt for alle ungdomsspillerne i klubberne at få nogle gode tider, hvor man tilgodeser det faktum, at yngre børn ikke skal spille sent om aftenen, men skal kunne gå direkte fra skolen og så træne.

Det at vi kan træne på tidlige tidspunkter, gør det meget lettere at fastholde spillerne i klubberne og det bliver meget mere attraktivt at spille fodbold i Havdrup GI, Jersie United eller Solrød FC, og vi vil fremover se en bedre klubkultur, da man ikke skal ud og søge nye græsgange som spiller, fordi klubben ikke har kunstgræs. Både Havdrup og Solrød har oplevet at ungdomsspillerne prøvetræner i de nærliggende klubber i den periode hvor der spilles på grus, og desværre oplever vi at drengene så hænger fast i de nye klubber når græsset bliver grønt. I fremtiden er det ikke en betingelse at skulle rejse for at få gode vinterforhold, når anlægget ligger klar udtaler Preben Nilsson.

Erfaringen viser at træningsudbyttet ved brug af kunstgræsbaner stiger betydeligt, udover at træningsmængden øges, bliver det også muligt for flere hold at træne samtidig, og man kan derfor udnytte banerne optimalt udtaler Peter Ratchsach Thomsen.

Vi regner med at samarbejdet omkring fordelingen af tider kommer til at forløbeoptimalt, alle klubberne er enige om at ungdomsspillere skal spille tidligt og jo senere jo ældre. Vi skal til at tænke nyt i klubberne, hver årgang skal nok ikke have hver sin bane, man kan godt blande årgangene, og vi kommer også til at blande klubberne. Jeg forventer at det kommer til at gavne både Havdrup og Solrød i ungdomsafdelingen, og jeg håber da på at begge klubber vil benytte lejligheden til at få arrangeret nogle lokalbrag, jeg vil i hvert fald komme med et oplæg til en måde at bruge begge klubber. Jeg har fra Sverige set stævner hvor man møder flere klubber op og så vælger stævneledelsen et antal hold ud fra antallet af spillere, så sætter man trænere fra de enkelte klubber på hvert sit hold, som nu består af spillere fra flere forskellige klubber. Hvad opnår man med dette? Spillerne får prøvet noget nyt og vores primære mål som klub er jo at udvikle spillere ikke bare vinde fodboldkampe udtaler Bo Løth Nielsen.

Alle tre repræsentanter fra klubberne er enige om at der kommer besparelser i klubberne, og også på miljøet. Det at anlægget ligger tæt på gør at der ikke skal køres så meget som der bliver nu, og den økonomiske gevinst er også en god ting.

Vi er glade for at projektet nu starter og vi kan næsten ikke vente med at komme i gang, så vi håber på en mild vinter, så der ikke bliver nogle forsinkelser på grund af vejret, skulle det alligevel ske at projektet bliver en smule forsinket, så gør det ikke glæden mindre, vi har stor tålmodighed. For den der venter på noget godt, venter ikke forgæves.

Ciao

Bo

Årets ungdomstræner i Solrød FC - Målmandstræner Steen Nielsen

Billede

Til årets spillerfest blev målmandstræner Steen Nielsen kåret som årets ungdomstræner, en pris æresmedlem Kridt-Peter har indstiftet sidste år.

Steen har tidligere været træner i klubben, men har haft en pause, så glæden var stor da han takkede ja til mit forslag om at starte målmandstræning om i SFC. Det har længe været et stort ønske fra vores målmænd at have mulighed for at få ekstra og kvalificeret træning.

På lidt over et år er det lykkedes Steen at få oprettet en rigtig god målmands skole. Det er blandt andet lykkedes at få de store til at træne de små, og det er en fornøjelse at hvordan piger og drenge, store og små nu træner sammen.

Sidste år var Steen taget til Liverpool med alle målmændene, et projekt han selv havde sat i søen, og et projekt han selv gennemførte, det er ikke noget nemt projekt og Steen havde da også sine udfordringer, men de kom afsted og havde en super god oplevelse.

Jeg har hørt rigtig mange positive historie om Steen og hans målmandstræning, og jeg var et smut forbi da den tidligere Liverpoolmålmand var nede og prøvetræne og selvfølgelig havde hans kone Rikke sørget for kage, og hun var også den der stod for at få taget nogle fantastiske billeder af træningen, billeder man med fordel kan gå ind og studere på hjemmesiden.

I målmandstræningen benytter Steen sig også af billedmateriale og evaluerer målmændene ved hjælp af videooptagelser, noget de sætter stor pris på. Det er et godt værktøj, men det er også noget der tager utrolig lang tid, at optage, forberede og efterfølgende anvende i arbejdet.

Steen bruger utroligt meget tid til stor gavn for alle klubbens målmænd, og han var et klart valg til årets ungdomstræner 2015 i Solrød FC. Vi håber at Steen vil fortsætte det fantastiske arbejde mange år ud i fremtiden.

Vi ønsker Steen stort tillykke med hæderen.

Pbv
Bo

Den 21-09-2015 kl. 14:22

Kunstgræsbaner i Solrød - endnu en tak skal der lyde.

Kunstgræsbaner i Solrød, det er jo sød musik i mine ører.

Solrød FC og alle andre fodboldklubber i Solrød kommune har længe ønsket at være med i det gode selskab hvor der bliver spillet efterår/vinter/forårsbold på kunstgræs. Det er nu lykkedes og det er noget vi alle glæder os til.

Vi har allerede været ude og takke OJD for den fine donation, men der skal også lyde en stor tak til byrådet for den måde de har håndteret donationen på. Når man nærlæser aftalen ser man, at det projekt der er godkendt i byrådet sikrer kunstgræsbanerne i Solrød, i mange år ud i fremtiden. Ikke blot er der afsat penge til den rigtige vedligeholdelse, der er også afsat penge til at græsset kan skiftes efter en ti årig periode, jeg tror og håber på at græsset vil holde i mere end ti år, for jeg er sikker på at den rigtige vedligeholdelse gør at holdbarheden forøges yderligere.

Når man kigger på nogle af skræmmeeksemplerne, ser man at nogle baner allerede efter få år ikke er spilbare, og kræver ny belægning Med den løsning der er valgt i Solrød bliver det aldrig et emne og det skal der lyde en stor tak for.

Det er en glad formand du møder i øjeblikket, jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra trænerne, og vi går en lys fremtid i møde. Jeg er sikker på, at vi fremover let kan holde på spillerne, nu da faciliteterne er i top, og jeg håber at vi kan holde kontinuiteten, også efter at spillerne er blevet 12 år.

Der bliver pres på banerne, men det er den helt rigtige løsning vi får med to baner. Vi er rigtig mange interessenter, men heldigvis spiller de fleste på forskellige tidspunkter. Trods det at vi har både skoler, børnehaver, akademi og en masse fodboldklubber bliver det ikke noget problem at komme overens i fordelingen af tider. Der er rigtig mange muligheder når man skal fordele banerne og med SIC ved roret er jeg sikker på, at fordelingen kommer til at gå lige så smertefrit, som halfordelingen plejer at gå.

Til alle interessenter kan jeg kun sige STORT tillykke, og til OJD og byrådet vil jeg gerne sige tusind tak.

Den 17-09-2015 kl. 15:35

Kunstgræs i Solrød i maj 2016 - Stor tak til OJD for stor donation

Billede

Efter en donation på 15 mio kr fra OJD fonden er det nu blevet muligt at bygge to full scale kunstgræsbaner samt udenoms areal til opvarming, inklusiv 3 stk 3.mands baner.

Der skal lyde en stor tak til Annie og Otto Johs. Detlefs’ Fonde.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så professionelle folk, og jeg er sikker på at det resultat der kommer til maj 2016 vil overgå alles forventing til hvordan et sådan anlæg skal se ud.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med den gruppe af personer der kommer til at stå for projektet.

Det lykkedes og jeg er stolt over at OJD har valgt at støtte så stort et projekt der kommer alle borgere til gode, der er så mange interessenter i dette projekt, se billedet af alle på hjemmesiden www.solrod.dk

Med sportslig hilsen
Bo
Den lykkelige formand

Den 07-09-2015 kl. 21:28

Leif Langelund udnævnt til æresmedlem.

Billede

Solrød FC har udnævnt en mangeårig profil Leif Langelund til æresmedlem.

Som mange sikkert ved, så blev en af Solrød FCs mangeårig leder Leif ramt af to blodpropper i hjernen og en lille hjerneblødning tilbage i januar måned. Dette bevirkede, at Leif mistede talens brug og var total lammet i højre side.
Leif har siden med sin kampgjest fået talens brug tilbage og fået gang i højre sides bevægelser, der dog et stort stykke arbejde tilbage før han kommer helt fri af kørestolen. Men de gamle ’røverhistorier’ de er der stadig. Dejligt at se, at selv om man i en alder af 63 år bliver gjort ukampdygtig, så er livsviljen tilstede.

Leifs sportslige CV:
Startede sin aktive karriere, som 6 årig i H.B. - derefter i boldklubben Skjold.
Flyttede til Brøndby i 1965 - Spillede i Brøndby frem til 1977.
Som ungdomsspiller var han med til at vinde SM for ynglinge.
Som senior oprykning til DS til 3-division, samt 2- division i 1977.
Har spillet 64 div. kampe for Brøndby.
Flyttede fra Brøndby til Køge i 1978 og spillede her 39 1-Div kampe, resten af tiden på DS holdet.
I 1981 Skiftede han fra Køge til Solrød var her med til at rykke op i serie 1.
Han nåede at spille 116 1. holds kampe for SFC.
Fra 1984 spillede han Oldboys, senere veteran fodbold, stoppede som aktiv spiller i 2005.
Har som træner haft med årgang-78, samt årgang-83 at gøre i rigtige mange år. Samt desuden ofte gået ind og taget et af de ældre hold indtil det blev fundet en permanent trænerløsning.

Har været med i bestyrelsesarbejdet fra 1985-2010, først som ungdomsformand og senere, som næstformand (et job som bl.a. indeholder klubbens sportslige ansvar).
Fra 2010-2013 var han herresenior formand
Leif var også med i Containerrotter teamet, der hjælper til ved 1. holdets hjemmekampe.
I en lang periode havde han det overordnede ansvar for klubbens materialer såsom tøj, bolde, kegler osv. - nok at se til med over 60 hold.

Leif blev i 2004 Årets leder i Solrød kommune, fik i 2005 til SBUs Æresnål og 2010 Solrød FCs Guldnål.

Stort tillykke med den velfortjente hæder.

På bestyrelsens vegne

Jan Lemming Sørensen og Bo Løth Nielsen

Banko i Jersie Forsamlingshus

I aften var første bankospil i dennes sæson i Jersie Forsamlingshus.

Der er banko hver onsdag kl. 19.00

Overskud fra Banko går ubeskåret til Solrød FC, så kom og støt op.

SFC vil herigennem gerne takke Bente Knudsen og hendes team for den store indsats de yder hele efteråret og vinteren.

Den 14-07-2015 kl. 12:28

Sidste billet til fodboldskolen i SFC i uge 30 sælges nu

Skal vi havde solgt den siste plads til fodboldskolen inden torsdag den 16.juli?

DBU fodboldskole i uge 30 Solrød FC Tingsryds Alle 27 A

Der er solgt 79 pladser og er kun 1 ledig plads tilbage. Den ledige billet kan bestilles via www.dbu.billetnet.dk

Skolen starter Mandag den 20.juli kl. 9.00-15.00

Sund mad kan bestilles hos Karina Legind inkl.drikkevarer 125,00
mail adresse kale@legind.dk

På fodboldskolens vegne
Jørgen Mikkelsen

Den 23-06-2015 kl. 17:40

Hjemmesiden er under "ombygning"

En større oprydning/ombygning af hjemmesiden er i gang så der bliver flyttet rundt og optimeret. Har du forslag/ideer til ændringer/tilføjelser så skriv til gron@sport.dk

Den 16-06-2015 kl. 20:53

Jørgen Andersen stopper - en ildsjæl takker af.

Billede

Vores materialemand og containerrotte Jørgen Andersen har valgt at stoppe i Solrød FC. Her til aften blev Jørgen hædret i pausen i pokalkampen.

Jørgens arbejdsliv i SFC startede i 1983 hvor han startede som altmuligmand på årgang 1976, det var sammen med Arne og Rosa, der stod for holdet. Holdet bestod blandt andet af sønnen Rene (119 1. holdskampe i SFC) og Jon Dahl Tomasson (108 landskampe).

Jørgen var fast holdleder for årgangen frem til sæsonen 1993/1994. Holdet nåede helt frem til semifinalen som Junior, og vandt næsten alt det år.

Jørgen blev årets leder i SFC i 1993.

Siden 1993 har Jørgen været materialeforvalter.

Siden 1997 har han været containerrotte, det år hvor stadion blev indviet og det store setup til 1. holdskampe blev startet. Som containerrotte har Jørgen været med til at Solrød Stadion blev valgt til årets stadion i Sjællandsserien.

Jørgen har haft en travl periode da det nye klubhus blev etableret, og har stået for udlevering af al tøj i forbindelse med det store skift af kampdragt til ALLE hold i klubben.

Jørgen har stået til rådighed for SFC døgnet rundt, uanset hvornår man har ringet til Jørgen så har han været i klubhuset indenfor 5 minutter. Han har været en trofast støtte hver mandag aften, hvor man altid har kunnet komme forbi klubhuset og få en snak med Jørgen.

Jørgen har også været meget indover fodboldskolen, og når der skulle bruges hænder til forskellige arrangementer har han altid været klar.

Jørgen blev tildelt SFC Guldnål den 28. november 2004.

Vi kommer til at savne Jørgens store flid, og vi vil forsøge at sige Jørgen tak for hans store indsats ved at udnævne ham til æresmedlem i Solrød FC.

Vi ønsker Jørgen tillykke med titlen.

På bestyrelsens vegne
Bo Løth Nielsen
Formand

Sidste billetter til fodboldskolen i SFC i uge 30

Kære alle,

Der er fodboldskole i Solrød i uge 30, fra den 20/7 til den 24/7 2015, alle dage fra kl. 9.00 - 15.00. Hvor græsbanerne vil danne rammen om de 96 pladser til børn og unge som er født i 1998 og frem til og med 2004.

I skrivende stund har Solrød FC solgt 67 pladser og dermed resterer der forsat 29 pladser.

Ledige pladser kan købes via DBU så har man ikke fået købt
billet til de 5 dage, så er det nu man har chancen

følg dette link:

http://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/DBUs_Fodboldskole

Der blive ingen Liverpol fodboldskole i år i Solrød FC

På fodboldskolens vegne
Jørgen Mikkelsen & Sten Møller Larsen
Fodboldskoleder/TrænerLeder

DBU holder skattejagt i Solrød FC

DBU og Solrød FC inviterer piger og drenge mellem fem og syv år (født i årgang 2008-2010) til at deltage i DBU’s Skattejagt over to dage med leg, sjov, ballade og store fodboldoplevelser i weekenden den 26.-27. september fra klokken 9.30-15.00.

Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til søndagens store skattejagt efter landsholdets bold, der er blevet væk.

Skattejægerne vil få en Adidas Skattejagt t-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen bold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.
Skattejagten finder sted på Solrød FC's baner i weekenden 26.-27. september. Begge dage fra klokken 09.30 til 15.00.

Skattejagten lægger op til aktiv deltagelse fra forældrene eller en anden person over 16 år.

Billetter til DBU’s Skattejagt købes til 530 kroner per styk via DBU’s eget billetsystem på www.dbu.dk/skattejagt eller ved at ringe på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9-16.

Følg DBU’s Skattejagt på facebook.com/DBUFodboldskole.

Den 13-05-2015 kl. 11:33

DBU fodboldskole i uge 30 i Solrød

Kære alle.

Skal dine børn havde en god oplevelse i sommerferien så er det nu der skal købes billet til DBU fodboldskole i uge 30 hos Solrød FC Tingrsyds Alle 27 A.

Solrød FC afholder igen i år DBU`s fodboldskole ligesom de øvrige år, sker det i uge 30. Hvor græsbanerne vil danne rammen om de 96 pladser til børn og unge som er født i 1998 og frem til og med 2004

I skrivende stund har Solrød FC solgt 58 pladser og dermed resterer der fortsat 38 pladser.

Ledige pladser som kan købes via DBU- så har man ikke fået
købt billet tiI de 5 dage, mandag til fredag kl. 9.00 -15.00 så er det nu man har chancen. Følge vedlagte link:

http://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/DBUs_Fodboldskole/Map.aspx?q=00000000-0000-0000-0000-000000000000&p=8de990b9-9798-4159-a98c-a99a899d587e&ts=1431508763&c=dbudk&e=fs2015&rt=AfterEvent&h=a0ea9d82b07862de1b4cd650a9ebfc11

Med venlig hilsen

Jørgen Mikkelsen Sten M.Larsen
Fodboldskoleleder Trænerleder
mobil 24432047 mobil 50428535

Solrød FC byder velkommen til årgang 2010 torsdag den 7. maj

Solrød FC inviterer til opstart for piger og drenge fra årgang 2010 torsdag den 7. maj kl. 16.45-18.00.

Vi mødes på terrassen ved Solrød FC's klubhus. Adressen er Tingsryds Allé 27A. Herefter fortsætter træningen på torsdage kl. 17-18 på stadionbanen (bag Solrød Idrætscenter) til og med torsdag den 25. juni. (Dog ikke Kristi Himmelfartsdag den 14. maj).

Vi glæder os til at se en masse fodboldglade piger og drenge. Det er gratis at deltage i træningen på alle torsdage frem til sommerferien.

Man kan sagtens træne i kondisko de første gange, indtil man finder ud af, om man har lyst til at gå til fodbold.

Evt. spørgsmål kontakt vores børneformand Jakob Fønss på mail: jakob.foenss@gmail.com.

Banerne åbner - pas godt på dem

Hej alle
Kim og jeg har været på banerne og vurderet at de kan åbnes, dog ikke stadionbanen i SIC der stadig er meget blød.
Husk at skåne felterne ved at rykke øvelser ud af disse og ellers generelt passe på banerne her i starten - det giver bedre baner senere.
Fortsat god påske og god sæson

Steen Hansen
Solrød Idrætscenter

Vigtig nyhed omkring åbning af baner

Vi har fået følgende opdatering på SIC's arbejde med banerne:

Hej alle

Vi er i gang med den sidste klargøring af banerne, der skal trækkes med net, tromles og de sidste streger skal males. Da vejrudsigten desværre lover regn bliver vi forsinket med dette arbejde hvilket betyder at banerne først kan åbnes efter påske.

I alles interesse bedes I respektere dette så vi har gode baner hele sæsonen

Vi i Solrød FC vil selvfølgelig respektere dette.

Ciao
Bo

Den 21-04-2015 kl. 14:54

Kunstgræsindsamlingen er igang - vi savner dig!

Billede

Indsamlingen til de nye kunstgræsbaner er godt i gang og vi har nu været i gang i over fem måneder. Der er på nuværende tidpunkt indsamlet 102.581 kr og vi håber at den gode trend fortsætter. Der er ingen grænser for hvor meget man kan indbetale, ALLE beløb er velkomne, så har du store sedler tager vi gerne imod, og har du slået sparegrisen i stykker så kom gerne med mønterne.

Man kan på nuværende tidspunkt indbetale på Swipp og Mobilepay på telefon nummer 9152 1391 eller til vores bankkonto 2344 0718 802 237.

Vi håber på at få indsamlet et stort beløb så vi i samarbejde med kommunen kan få etableret en langsigtet løsning til glæde for alle fodboldspillere i Solrød Kommune.

Her er listen over bidragsydere:

Den 23-01-2015 kl. 15:16

Ingen træning lørdag i SIC

Kære alle trænere der benytter hallerne i weekenden. Solrød Badminton afholder stævne så der er ingen træning i hallerne lørdag. Jeg beklager den sene udmelding, men jeg har haft familiære forpligtelser hele ugen.

Jeg søger en person der kan stå for at holde øje med om hallerne er aflyst, så kender du en person der kan stå for dette så henvis gerne til mig.

Ciao
Bo

Forrige Næste

Klubkalender

Fre 20-10-2017 kl. 09:00 - 17:00Hold arrangement
Lør 21-10-2017 kl. 18:00 - 23:00Containertræf
Man 23-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 27-10-2017 kl. 17:00 - 21:00Hold arrangement 2011 D U7
Søn 29-10-2017 kl. 11:00 - 18:00Afdelings arrangement
Søn 29-10-2017 kl. 12:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Søn 29-10-2017 kl. 13:00U18 Pige 1, Pulje 2
Man 30-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Lør 04-11-2017 kl. 08:30 - 11:30DBU Kursus
Lør 04-11-2017 kl. 10:00 - 23:30Hold arrangement
Lør 04-11-2017 kl. 14:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Man 06-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 11-11-2017 kl. 08:30 - 14:30DBU Kursus
Man 13-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 20-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 25-11-2017 kl. 13:30 - 23:30Bøfholdet
Man 27-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 04-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 11-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 15-12-2017 kl. 15:00 - 22:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Søn 17-12-2017 kl. 08:00 - 18:00Julefrokost
Tir 26-12-2017 kl. 10:00 - 22:00Privat Arrengement
Søn 31-12-2017 kl. 13:00 - 23:45Privat arrangement
Lør 06-01-2018 kl. 12:00 - 23:30Hold arrangement
Tor 11-01-2018 kl. 19:30 - 21:30General forsamling
Tor 11-01-2018 kl. 19:30 - 21:30General forsamling
Man 15-01-2018 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent