Den 27-12-2016 kl. 00:00

Program for Solrød Intersport Cup 2017

Tryk på dette link for at se programmet.

Ciao
Bo

Den 27-12-2016 kl. 00:00

Ny hjemmeside er nu oprettet

Kære alle,

Vores nye hjemmeside er nu klar, hvis du ikke har fået et login, så kontakt Francesca på solrodfcfrancesca@gmail.com, så vil hun oprette dig.

Der vil senere komme undervisning i den nye hjemmeside.

Godt nytår

Ciao
Bo

Den 11-12-2016 kl. 00:00

Det store julebankospil i Jersie Forsamlingshus

Så er vi kommet til det store julebankospil. Vi spiller onsdag den 14. december kl. 19.00 og jeg vil råde jer til at møde op allerede kl. 18.00 for der bliver rift om pladserne.

Vi spiller som sædvanlig tyve spil, og udover de annoncerede spil, bliver der efter hvert spil trukket en præmie på indgangsbilletten, præmien er sponsoreret af Meny.

Derudover er der 600 lodder i tre farver, og der bliver trukket lod om 3 præmier efter hvert spil, gaverne er sponsoreret af
Carbitec
Frk. Fryd
Husk Kaffen
Jersie Forsamlingshus
Kortkassen
Meny
Nissen
Ramirent
Salon Mari
Salon Pennie
Solrød Autocare
Solrød Center Pub
Solrød Cykelcenter
Solrød FC
Solrød Superbrugsen
Susanne

Tak til alle sponsorerne.

Efter de 20 spil bliver der spillet to spil om store købmandskurve fra Meny i Solrød.
Vel mødt til det sidste banko i år, næste år starter vi onsdag den 17. januar

På bankoteamets vegne
Bente

Den 06-12-2016 kl. 20:50

Camp for spillere fra U10-U11-U12-U13

Kære alle.

På lørdag den 10. december afvikler Solrød FC den første camp for spillere fra U10-U11-U12-U13. Campen på lørdag er målrettet klubbens c spillere, som for en dag bliver trænet efter DBUs principper med fokus på den enkelte spillers færdigheder. Senere vil der blive arrangeret b camp og a camp, så alle klubbens spillere i disse årgange får tilbuddet.

Da vi lever af energien af klubbens mange frivillige trænere og forældre, er det et krav fra klubbens side, at årgangens drenge kun kan deltage, hvis der også deltager en træner fra årgangen pr. 10 spillere. Der er plads til 80 spillere på hver camp.

Kontakt hurtigst muligt Søren Jørgensen fra DBU på snjn@dbu.dk

Vi håber der kommer rigtig mange og støtter op om dette gode initiativ.

Den 31-10-2016 kl. 14:44

Solrød FC’s U-14 piger & drenge sælger julekalender

Som vanen tro sælger Solrød FC’s U-14 piger & drenge julekalendere.

Kalenderen er blevet til i samarbejde med en række sponsorer i lokalområdet. Overskuddet for salget bliver fordelt på årgangen samt rejsefonden i Solrød FC.

Sponsorer er: AllesHvidevarerService, Bugtens begravelsesforretning, CityPuds, Egon Olsen & Søn, Fitness4life, ClubTan Solrød, Lundgaard ApS, Mercoprint Køge, Pennie, Solrød Autocare, Superbrugsen Solrød Center & Tambour Mikkelsen. Dertil har en række lokale sponsorer givet gaver til kalenderen. Her kan nævnes: Imerco, Sushi Amor, Solrød Børnetøj, Fusion Solrød Center, Ravn Solrød Center, De Kreative Tøser, Dantes og Grandpa pizza.

Vi håber I vil støtte Solrød FC når de unge mennesker banker på jeres dør, for at sælge en kalender.

Den 24-10-2016 kl. 15:09

Solrød FC's bankospil i Jersie forsamlingshus er nu på facebook

Se mere på facebook:

https://www.facebook.com/SFCbanko/?fref=ts

Støt op om Bente og hendes team, de støtter op om os.

Mentorordning i Solrød kommune

Jobcenter Solrød har igangsat et projekt, der skal sikre, at de unge borgere i Solrød i højere grad fuldfører en ungdomsuddannelse.

De leder efter personer, som har lyst og overskud til at være frivillige mentorer for unge i Solrød Kommune, som kan have det svært og have brug for vejledning, støtte og kærlige skub på deres vej mod uddannelse.

Informationsmødet finder sted d. 26. oktober i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter. Samarbejdspartneren, konsulentvirksomheden Marselisborg, vil også bidrage med en række input til informationsmødet.

Med venlig hilsen,
Jakob Visti Eriksen
projektmedarbejder

Den 04-10-2016 kl. 15:20

VIGTIG information omkring boldrummet


Vigtig information til alle trænere og ledere angående låsen til boldrummet.

Låsen til boldrummet er skiftet hvilket betyder at der nu skal bruges brik for at komme ind. De trænere der har fået udleveret en brik til kunsten skal opdatere deres brik i SIC - enheden sidder på væggen på vej mod svømmehallen lige før de to toiletter - hold brikken på enheden vent til dioden lyser grønt.

Trænere der ikke har hentet brik endnu kan komme forbi SIC mandag, tirsdag og onsdag i næste uge mellem 15 og 22 og i denne uge onsdag og torsdag mellem 15 og 22, eller fredag mellem 14 og 18,

Indtil fredag den 21. oktober sørger SIC's personale for at der er åbent i træningstiden.

Hvis du ikke kan få udleveret en brik, så skriv til sfcformand@gmail.com så vi kan få det på plads.

Ciao
Bo

Den 03-10-2016 kl. 21:08

Vil du blive en bedre coach?

Kære trænere og ledere,

Som træner og leder i Solrød FC vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at dygtiggøre dig. Vi forsøger at få alle trænere på fodbold/træner kursus, men vi ved også godt hvor megen tid det kræver at være træner, og vi forstår når trænerne ikke kan finde tiden til det.

Men i skal ikke snydes for de tilbud der findes. Lige nu kan man på en søndag gennemgå et kursus i coaching, og klubben betaler naturligvis deltagergebyret. Så tilmeld dig allerede nu dette kursus, hvis du kan afse endnu en søndag i fodboldens tegn.

Du kan tilmelde dig på dette link:

https://solkultur.nemtilmeld.dk/168/

Ciao
Bo

Den 03-10-2016 kl. 20:51

Det handler om at være Tryg - også på fodboldbanen.

Når man kører en fodboldklub er der mange aspekter der skal tages højde for. Vi har mange udgifter til holdtilmelding, materialer, klubhus, dommere og anden administration. Vi forsøger at sende vores trænere på de kurser de ønsker, og vi forsøger i det hele taget at skabe så tryg en atomsfære vi kan omkring fodbolden.

Det er derfor dejligt når Trygfonden hjælper til, og de har doneret 14.550 kr til at genopfylde vores lægetasker. Trygfonden har tidligere hjulpet os med lægetasker, og derfor var det en positiv overraskelse at de endnu en gang ville støtte vores opgave i, at skabe en tryg atomsfære, når man spiller fodbold.

Vi har nu indkøbt opfyld til alle holds lægetasker og det er en fornøjelse som formand at kunne tilbyde alle trænere de materialer de behøver, det er også noget nemmere for vores materialeansvarlige når de kan udlevere de ting der efterspørges.

Det har været et godt år for Solrød FC, OJD Fondens donation til de nye kunstgræsbaner har løftet en stor byrde fra vores skuldre, det at vi har fået nye baner, inklusiv det at få ordnede forhold omkring banerne, her tænker jeg på den fine nye sti samt belysning på denne, det har gjort det meget lettere at være Solrød FC. Der er opsat cykelstativer til alle spillere, hvilket også betyder at der ikke er nogen tvivl om hvor cyklen hører til, i stativet og ikke på banen. Efter lidt opstartsproblemer synes jeg efterhånden at alle brugere af banerne har forstået hvordan de skal bruges og behandles, så vi kan have fine baner i mange år fremover.

Vi går trygt en vinter i møde, og jeg ser frem til at få testet vores fine kunstgræsbaner, nu da det er blevet mørkt om aften, og i den kommende tid hvor kulden kommer.

Vi kommer ikke til at savne vores grusbane, og vi ser frem til at denne bane bliver lavet om til en græsbane, vi er faktisk ved at være i mål med de ønsker vi har arbejdet med de seneste 7 år.

Det handler om at være Tryg, og vi ser trygt fremtiden i møde.

Pbv
Bo

Forrige Næste