Den 27-12-2016 kl. 00:00

Program for Solrød Intersport Cup 2017

Tryk på dette link for at se programmet.

Ciao
Bo

Den 27-12-2016 kl. 00:00

Ny hjemmeside er nu oprettet

Kære alle,

Vores nye hjemmeside er nu klar, hvis du ikke har fået et login, så kontakt Francesca på solrodfcfrancesca@gmail.com, så vil hun oprette dig.

Der vil senere komme undervisning i den nye hjemmeside.

Godt nytår

Ciao
Bo

Den 11-12-2016 kl. 00:00

Det store julebankospil i Jersie Forsamlingshus

Så er vi kommet til det store julebankospil. Vi spiller onsdag den 14. december kl. 19.00 og jeg vil råde jer til at møde op allerede kl. 18.00 for der bliver rift om pladserne.

Vi spiller som sædvanlig tyve spil, og udover de annoncerede spil, bliver der efter hvert spil trukket en præmie på indgangsbilletten, præmien er sponsoreret af Meny.

Derudover er der 600 lodder i tre farver, og der bliver trukket lod om 3 præmier efter hvert spil, gaverne er sponsoreret af
Carbitec
Frk. Fryd
Husk Kaffen
Jersie Forsamlingshus
Kortkassen
Meny
Nissen
Ramirent
Salon Mari
Salon Pennie
Solrød Autocare
Solrød Center Pub
Solrød Cykelcenter
Solrød FC
Solrød Superbrugsen
Susanne

Tak til alle sponsorerne.

Efter de 20 spil bliver der spillet to spil om store købmandskurve fra Meny i Solrød.
Vel mødt til det sidste banko i år, næste år starter vi onsdag den 17. januar

På bankoteamets vegne
Bente

Den 06-12-2016 kl. 20:50

Camp for spillere fra U10-U11-U12-U13

Kære alle.

På lørdag den 10. december afvikler Solrød FC den første camp for spillere fra U10-U11-U12-U13. Campen på lørdag er målrettet klubbens c spillere, som for en dag bliver trænet efter DBUs principper med fokus på den enkelte spillers færdigheder. Senere vil der blive arrangeret b camp og a camp, så alle klubbens spillere i disse årgange får tilbuddet.

Da vi lever af energien af klubbens mange frivillige trænere og forældre, er det et krav fra klubbens side, at årgangens drenge kun kan deltage, hvis der også deltager en træner fra årgangen pr. 10 spillere. Der er plads til 80 spillere på hver camp.

Kontakt hurtigst muligt Søren Jørgensen fra DBU på snjn@dbu.dk

Vi håber der kommer rigtig mange og støtter op om dette gode initiativ.

Den 31-10-2016 kl. 14:44

Solrød FC’s U-14 piger & drenge sælger julekalender

Billede

Som vanen tro sælger Solrød FC’s U-14 piger & drenge julekalendere.

Kalenderen er blevet til i samarbejde med en række sponsorer i lokalområdet. Overskuddet for salget bliver fordelt på årgangen samt rejsefonden i Solrød FC.

Sponsorer er: AllesHvidevarerService, Bugtens begravelsesforretning, CityPuds, Egon Olsen & Søn, Fitness4life, ClubTan Solrød, Lundgaard ApS, Mercoprint Køge, Pennie, Solrød Autocare, Superbrugsen Solrød Center & Tambour Mikkelsen. Dertil har en række lokale sponsorer givet gaver til kalenderen. Her kan nævnes: Imerco, Sushi Amor, Solrød Børnetøj, Fusion Solrød Center, Ravn Solrød Center, De Kreative Tøser, Dantes og Grandpa pizza.

Vi håber I vil støtte Solrød FC når de unge mennesker banker på jeres dør, for at sælge en kalender.

Den 24-10-2016 kl. 15:09

Solrød FC's bankospil i Jersie forsamlingshus er nu på facebook

Se mere på facebook:

https://www.facebook.com/SFCbanko/?fref=ts

Støt op om Bente og hendes team, de støtter op om os.

Mentorordning i Solrød kommune

Jobcenter Solrød har igangsat et projekt, der skal sikre, at de unge borgere i Solrød i højere grad fuldfører en ungdomsuddannelse.

De leder efter personer, som har lyst og overskud til at være frivillige mentorer for unge i Solrød Kommune, som kan have det svært og have brug for vejledning, støtte og kærlige skub på deres vej mod uddannelse.

Informationsmødet finder sted d. 26. oktober i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter. Samarbejdspartneren, konsulentvirksomheden Marselisborg, vil også bidrage med en række input til informationsmødet.

Med venlig hilsen,
Jakob Visti Eriksen
projektmedarbejder

Den 04-10-2016 kl. 15:20

VIGTIG information omkring boldrummet


Vigtig information til alle trænere og ledere angående låsen til boldrummet.

Låsen til boldrummet er skiftet hvilket betyder at der nu skal bruges brik for at komme ind. De trænere der har fået udleveret en brik til kunsten skal opdatere deres brik i SIC - enheden sidder på væggen på vej mod svømmehallen lige før de to toiletter - hold brikken på enheden vent til dioden lyser grønt.

Trænere der ikke har hentet brik endnu kan komme forbi SIC mandag, tirsdag og onsdag i næste uge mellem 15 og 22 og i denne uge onsdag og torsdag mellem 15 og 22, eller fredag mellem 14 og 18,

Indtil fredag den 21. oktober sørger SIC's personale for at der er åbent i træningstiden.

Hvis du ikke kan få udleveret en brik, så skriv til sfcformand@gmail.com så vi kan få det på plads.

Ciao
Bo

Den 03-10-2016 kl. 21:08

Vil du blive en bedre coach?

Kære trænere og ledere,

Som træner og leder i Solrød FC vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at dygtiggøre dig. Vi forsøger at få alle trænere på fodbold/træner kursus, men vi ved også godt hvor megen tid det kræver at være træner, og vi forstår når trænerne ikke kan finde tiden til det.

Men i skal ikke snydes for de tilbud der findes. Lige nu kan man på en søndag gennemgå et kursus i coaching, og klubben betaler naturligvis deltagergebyret. Så tilmeld dig allerede nu dette kursus, hvis du kan afse endnu en søndag i fodboldens tegn.

Du kan tilmelde dig på dette link:

https://solkultur.nemtilmeld.dk/168/

Ciao
Bo

Den 03-10-2016 kl. 20:51

Det handler om at være Tryg - også på fodboldbanen.

Billede

Når man kører en fodboldklub er der mange aspekter der skal tages højde for. Vi har mange udgifter til holdtilmelding, materialer, klubhus, dommere og anden administration. Vi forsøger at sende vores trænere på de kurser de ønsker, og vi forsøger i det hele taget at skabe så tryg en atomsfære vi kan omkring fodbolden.

Det er derfor dejligt når Trygfonden hjælper til, og de har doneret 14.550 kr til at genopfylde vores lægetasker. Trygfonden har tidligere hjulpet os med lægetasker, og derfor var det en positiv overraskelse at de endnu en gang ville støtte vores opgave i, at skabe en tryg atomsfære, når man spiller fodbold.

Vi har nu indkøbt opfyld til alle holds lægetasker og det er en fornøjelse som formand at kunne tilbyde alle trænere de materialer de behøver, det er også noget nemmere for vores materialeansvarlige når de kan udlevere de ting der efterspørges.

Det har været et godt år for Solrød FC, OJD Fondens donation til de nye kunstgræsbaner har løftet en stor byrde fra vores skuldre, det at vi har fået nye baner, inklusiv det at få ordnede forhold omkring banerne, her tænker jeg på den fine nye sti samt belysning på denne, det har gjort det meget lettere at være Solrød FC. Der er opsat cykelstativer til alle spillere, hvilket også betyder at der ikke er nogen tvivl om hvor cyklen hører til, i stativet og ikke på banen. Efter lidt opstartsproblemer synes jeg efterhånden at alle brugere af banerne har forstået hvordan de skal bruges og behandles, så vi kan have fine baner i mange år fremover.

Vi går trygt en vinter i møde, og jeg ser frem til at få testet vores fine kunstgræsbaner, nu da det er blevet mørkt om aften, og i den kommende tid hvor kulden kommer.

Vi kommer ikke til at savne vores grusbane, og vi ser frem til at denne bane bliver lavet om til en græsbane, vi er faktisk ved at være i mål med de ønsker vi har arbejdet med de seneste 7 år.

Det handler om at være Tryg, og vi ser trygt fremtiden i møde.

Pbv
Bo

Endelige Vinter træningstider

Hej alle - så ligger vintertiderne til Kunsten og Hallerne fast - i kan finde dem her på siden under "Træningstider" som Excel eller som html/doc.

Hilsen baneudvalget.

Den 02-09-2016 kl. 13:42

Udlevering af brik til kunstgræsbanerne

Hej alle

Velkommen hjem fra ferie

Vi er nu klar til at udlevere brikker til kunstbanerne og vi gør det efter følgende plan :

Tirsdag d. 6. september: Solrød Idrætscenter 18:00 – 19:30
Torsdag d. 8. september: Solrød Idrætscenter 20:00 – 21:00

Alle trænere der skal have udleveret brikker skal møde personligt op ved udleveringen. Personer der ikke er registreret på de lister vi har fået tilsendt fra klubberne vil ikke få udleveret brikker.

Venlig hilsen
Steen Hansen
Solrød Idrætscenter

Den 02-09-2016 kl. 12:25

Red barnet indsamling søndag - Solrød FC deltager

Kære alle i klubben.

Jeg har så mange gange hørt at det kan være svært at skaffe arrangementer hvor man kan tjene penge, så da Red Barnet kontaktede mig for at høre om vi ville være med, sagde jeg selvfølgelig ja tak.

Jeg har oprettet vores eget hold, så alt hvad vi indsamler bliver registreret og så får vi 15% af beløbet.

Jeg har lige tjekket og der er kun en tilmeldt på holdet nemlig mig selv :(

Er det mig der har misforstået alle signalerne eller er søndag bare en dårlig dag?

Du kan stadigvæk tilmelde dig indsamlingen på dette link

http://indsamling.redbarnet.dk/landsindsamling-2016/6-1902

Ciao
Bo

Fantastiske U14 piger på vej mod nye mål

Billede

Solrøds U14 piger har fået startet den nye sæson op og er efterhånden ved at vænne sig til at spille 11-mands fodbold, hvilket bl.a gik ud over Greve som holdet vandt 1-0 over i pokalturneringen, U14 pigerne har dog valgt stadigvæk at have et hold i 8-mands rækkerne så de får alle pigerne ud og spille, for truppen er efterhånden vokset fra 8-spillere til de nuværende 22 piger henover de sidste 2 år.

Der arbejdes benhårdt med pigerne på alle fronter, og de elsker at spille fodbold og belønningen er også kommet i form at rigtige mange vunde stævner, bla. blev vi vinder af SM i Futsal, vi vandt SM Final 4 efter at have vundet vores række helt suverænt, vi nåede helt til semifinalen i pokalturneringen, hvor pigerne undervejs havde nedlagt flere Elite Øst hold men måtte strække våben da vi mødte B93, som var meget stærke.

I gennemsnit er vi ca. 3-4 trænere omkring pigerne, så vi har tid til at gå i dybden med bl.a teknisk træning, som vi har afsat en ekstra dag til om torsdagen, det er frivilligt, men stort set alle pigerne dukker op.

Det er selvfølgelig en hård fin balance at træne piger, men de har ligeså stort vinderinstinkt som drenge, men de er også noget mere omsorgsfulde over for hinanden og det lærer man som træner efterhånden at tage sig af. Vi bruger rigtig mange sociale aktiviteter til at samle gruppen og have sjove oplevelser sammen.

I sommerferien havde vi lavet frivillig træning hvis man nu alligevel var hjemme, der kom i gennemsnit 12-14 piger hver gang, vi har trænet i al slags vejr på grusbanen i vinters, til forskel for mange drengehold, som blev hjemme i varmen når det var iskoldt udenfor :-)

Spillesamtaler anvender vi, som sikkert mange andre gør, og det er et vigtigt redskab til at følge pigernes udvikling, så vi få lavet en korrekt forventningsafstemning, og kan bygge på hele tiden.

Som klub er det hammer vigtigt at bruge ekstra energi på at motivere pigerne for at kunne fastholde dem i klubben, deres kontigentpenge er ligeså gode som drengenes og det er sket en motivationsændring hos mange piger, de synes faktisk at der er super fedt at spille fodbold, og mange af dem har ligeså gode evner som drengene, hvilket flere drengehold også har mærket i nogle af de kampe vi har spillet mod dem.

Pigefodbold er efterhånden blevet en nicheforretning i klubben og der er rigtig mange dygtige pigetrænere og det rygtes ude i landet at Solrød FC er gode til pigefodbold, det skal vi udnytte fremover og bygge videre på.Den 10-08-2016 kl. 15:04

Julekalender 2016

Hej Trænere m.fl.

Mandag 22. august kl. 17.00 skal vi have taget årets SFC julekalender foto a' la det profilfoto, som I ser på FB under Solrød FC Trænere og Ledere gruppen.

Mød frem ved 16.50 tiden med alle de spillere som kan og I må gerne sørge for, at spillerne er iført den røde kamptrøje - og da foto skal bruges til julekalenderen må spillerne også meget gerne være iført nissehuer. Fotoet tages på volden på stadionbanen.

Bak op om fotograferingen så vi får så mange med på holdfotoet som muligt.

Vel mødt.

Mvh Julekalenderudvalget - Årgang 03

Den 09-08-2016 kl. 09:08

Vildbjerg Cup og Stryhns Cup i weekenden for U12

God start for U12 årgangen
Endnu et godt sommerminde fra Vildbjerg til Solrød drengene
I slutningen af juli måned drog 10 Solrød U12 drenge af sted til Vildbjerg Cup. For nogle var det et behageligt gensyn og for andre var det første besøg til den populære cup i det midtjyske med over 15.000 deltagere.
I år havde vi også glæde af 2 spillere fra Ry boldklub som deltog på holdet og drengene fik talt lidt om Jysk og Sjællands accent og hurtigt var drengene integreret på holdet - og endelig var vi supportere til de dygtige U10 drenge som også deltog i Solrød FC’s røde farver.
Sportslig gik det godt. Vi vandt puljen ved kampe torsdag og fredag. Lørdag var det først 8-dels finalen hvor vi slog Thisted 2-0. Om eftermiddagen var det kvartfinalen mod GVI …tæt kamp som blev 2-1 til SFC.
Så var drengene videre til semifinalen søndag morgen….og en chance for at komme til den endelig indmarch på stadion søndag eftermiddag for kun de bedste deltagende hold. Semifinalen var mod Mariager og vi vidste det blev en taktisk affære. Chancerne var der i første halvleg, men det var Mariager som scorede til 1-0. I 2 halvleg var det svært og vi fik aldrig åbnet Mariagers kompakte forsvar. Der kom ikke flere scoringer. Drengene var skuffede. Men fik alligevel samlet kræfter til at slå Aalborg i bronzekampen 3-0.
Dermed blev de inviteret til pokal overrækkelse på stadion og fik en flot 3 plads ud af 44 hold i rækken.
Tak for godt samvær – ved teltene såvel som på banen. Tak til forældrene som var med og hjalp med til at skabe endnu et godt sommerferie minde for drengene.

Øverst på skamlen i Roskilde for U12
I denne weekend startede vi også op med et opstarts stævne i Roskilde. Her spillede drengene igen flot fodbold. Tydelig at se at der var nogle drenge som havde noget de skulle af med efter diverse fodbold skoler i juli. Vi havde 2 hold med og det ene strøg helt til tops og vandt Stryhns Cup stævnet med sejre over bl.a. Roskilde KFUM og Himmelev. Det lover godt for U12 sæsonen

018f9d6f1a800ecff351a2d195cc1fa6.pdf

Den 04-08-2016 kl. 15:14

DBU Fodboldskole i Solrød FC for 20. år

Billede

Det er i år 20 gang at Solrød FC afholder DBU Fodboldskole.

De seneste år har vi haft et godt team til at stå for skolen.

På billedet ses Jørgen Mikkelsen og Steen Møller Larsen, der har været henholdsvis Skoleleder og trænerleder gennem de seneste år.

Tak til alle for den store indsats I yder i fodboldskolen.

Pbv
Bo

Den 09-07-2016 kl. 14:45

Hjemmesiden er nu opdateret og klar til efterårssæsonen

Kære alle trænere og ledere.

Jeg har nu opdateret hjemmesiden og kluboffice med de nye U-kategorier.
Jeg skal bede dig om at tjekke at det er de rigtige kontaktpersoner vi har i din årgang, og hvis du har ændringer så skriv til Francesca Mari hun kan kontaktes på mail solrodfcfrancesca@gmail.com

I ønske alle en god sommer, og jeg vil endnu en gang minde jer om at I lige tjekker at alle materialer er klar til efterårs sæsonen. Hvis du står og mangler noget så kontakt Niels og Bent i klubhuset, de er tilbage fra sommerferie den første mandag i august.

God efterårs sæson.

Ciao
Bo

Ændringer til fodboldloven er blevet vedtaget.

Kære alle trænere og spillere, samt forældre og tilskuere.

Vedlagt ændringerne til den nye fodboldlov, det er god sommerferielæsning.

God sommer

Pbv
Bo

709d212ec9b2d6391722c14f0884c8c1.pdf

Den 06-06-2016 kl. 17:28

Udvidelse af fodboldskolen - kun to pladser tilbage

Kære alle

Der har været så stor søgning til fodboldskolen at vi har oprettet endnu et hold, der er derfor nu to ekstra pladser sat til salg. De andre otte pladser er solgt på kun fem dage.

Så nåede du det ikke, så har du nu muligheden for at melde din søn eller datter til fodboldskolen i Solrød.

Jørgen Mikkelsen
Fodboldskoleleder

Den 27-05-2016 kl. 21:12

Fodbold for de 2-4 årige

Kære alle herinde der har søgt information om fodbold for de helt små.

Anne Veis Sauer har budt ind som tovholder og hun er klar til at starte allerede i morgen lørdag 28/5 kl. 10.00 på de små baner på kunstgræsanlægget.

Så har du en søn eller datter under 4 år er I begge to velkommen til at komme ned og prøve fodbold for de helt små.

Alle er som skrevet velkommen og det er gratis at deltage.

Stor tak til Anne som stiller op.

Den 27-05-2016 kl. 21:09

En ekstra plads er sat til salg til fodboldskolen

Der er blevet sat en ekstra billet til salg til vores fodboldskole.

Så har du en søn eller datter der ikke nåede det, så er det nu.

http://www.dbu.dk/fodboldskole

Den 23-05-2016 kl. 16:02

Opstart af årgang 2011 - onsdag den 25. maj 2016 kl. 17.00

Onsdag den 25. maj inviterer vi alle de nye drenge fra årgang 2011 til den første træning i Solrød FC. Det sker klokken 17-18 på 3-mandsbanerne på kunsten.

Samme dag kører der Pigeraketten, hvor vi har inviteret alle piger til at komme og se hvad fodbold er.

De følgende onsdage inden sommerferien er piger fra årgang 2011 også velkomne på onsdage fra 17-18. Spred gerne budskabet ⚽️

Pbv
Jakob Fønss

Den 18-05-2016 kl. 11:18

Gratis til fodbold i Brøndby

Brøndby har inviteret os som samarbejdsklub til deres kamp mod Viborg FF den 23 maj 2016, det eneste du skal gøre er at følge instruktionen i vedlagte fil.

God fornøjelse.

Pbv
Bo

0465f47c56671beb81a8218cf40df14b.pdf

Den 12-05-2016 kl. 11:25

Dødsfald - Overbøffen alias æresmedlem Jørgen Kornerup

Billede

Torsdag morgen gik en af klubbens gamle kæmper, Jørgen Kornerup, bort efter længere tids sygdom.

Jørgen var dog vidst næsten bedre kendt som Overbøffen. Har startede i 1976 det legendariske Bøfhold, som i år har fejret deres 40 års jubilæum. Desværre fik Jørgen på grund af sygdommen ikke lov til at opleve jubilæumsudstillingen på Biblioteket og holdets brag af en 40 års fest i Jersie Forsamlingshus d. 15. april – men der var ingen tvivl om, at arrangementerne bar hans præg og store forarbejde.

Jørgen blev i 80erne udnævnt til æresmedlem og i 2002 blev han som en af de få i SFC modtager af klubbens guldnål.

Nedenstående blev noteret om Jørgen i anledningen af Guldnål modtagelsen 23.11.02:

- født 1940 i Ringsted
- har spillet fodbold siden han var 6 år
- var som ganske ung på en del udvalgt hold (dengang fandtes fx. ikke noget, der hed U16)
- blev senior som 17 årig på et mellemrækkehold og som 18 årig på et sjællandsseriehold
- har prøvet at spille på næsten alle "store" stadions - i hvert fald på Sjælland og øerne, dog ikke i Idrætsparken - desværre
- flyttede til Jersie Strand i 1963
- stoppede med at spille i Skovshoved
- spillede de første 3-4 år på et fodboldhold under Jersie Idrætsforening
- holdet havde "træningsbane" på grundejerforeningen jordstykke på Fredensbovej
- holdet havde ingen hjemmebane de første to år - alle kampe blev spillet på udebane
- fik dog senere sat fodboldmål på "dueslaget" i Jersie - og dermed en hjemmebane.
- havde forhandlinger med kommunen om at lave omklædning i "Due-slags- bygningen"
- var i 1968-69 med til at samle Solrødder og Jersie'erne til et hold under Solrød Idrætsforening
- kom med i den første bestyrelse
- var med i klubbens første oprykningskamp året efter i Vedbæk - nu var holdet i serie 4
- året efter blev det til et sjællandsmesterskab
- var med da Solrød Idræts Union (SIU) der blev dannet 1973
- Solrød Fodbold Club blev udskilt fra Solrød Idrætsforening
- blev formand for Solrød Fodbold Club i 1973
- var med til mange forhandlinger med kommune og SIU
- fik lavet lys på banen ved Solrød Skole
- året efter kom energikrisen og lyset måtte ikke bruges i en lang periode
- fik kommunen til at lave baner på "mosen", samt et omklædning/klubhus - hvor tennishallen ligger nu
- fik arrangeret og deltog i indretning af et klublokale i "sikringskælderen" på Uglegårdsskolen
- lavede trænerkontrakter i 2 eksemplarer - en officiel - og så den anden!
- forlod formandsposten i 1978, men fortsatte i bestyrelsen frem til 1983
- var med til at lave Kim Larsen koncert i 1983 i Solrød Idræts Center
- var i 1985 primus motor i indretningen af vores nuværende klubhus
- har lavet Jule-Five a side turneringer en del år
- har de sidste 15 år brugt mest tid på Old Boys
- har været med som arrangør ved flere sommerkampe
- bruger jævnligt noget tid på/eller i klubhuset - og anden hjælp til klubben.
- laver BØFCUP - et stævne for "de ældre" - i år for 20. gang
- og så er vi fremme ved "nutiden".

-- -- -- -- --

Privat havde Jørgen i de sidste 20 år sit eget firma Kornerup Design, hvorfra klubben har fået lavet en del tryk på tøj og bandereklamer. Før den tid var han i mere end 35 år ansat hos IBM, som teknisk chef med ansvar for Main frame computer. I en periode lige efter hans formandspost i SFC var han udstationeret i Paris i en 3 årig periode.

Utallige er de historier, der kan fortælles om Overbøffen og det er der ingen tvivl om, at det vil der blive gjort i mange år frem.

Vores tanker går til familien og æret være Overbøffens minde.

Er du med i fanclubben?

Hvis du er på Facebook kan du følge herresenior via dette link.

Du kan se resultater og deltage i konkurrencer.

https://www.facebook.com/solroedfcfanside/

Link

Den 10-05-2016 kl. 22:21

De sidste billetter til årets DBU fodboldskole i Solrød sælges nu

Solrød FC afholder DBUs fodboldskole i uge 31.

Skal din dreng eller pige med, så er det nu der skal tilmeldes, for vi har kun 12 pladser tilbage, og når de er solgt bliver der ikke flere pladser.

Salget slutter mandag den 25/7 kl. 10.00 og efter den dato er det kun muligt at komme på en venteliste.

Fodboldskolen afholdes mandag til fredag fra kl. 09.00 - 15.00.

Som en ekstra service er det muligt at købe mad når fodboldskolen afvikles, de fem dages frokost koster 125 kr.

Køb allerede nu billet på dette link:

http://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/DBUs_fodboldskole/for-deltagere/Map.aspx?

På gensyn til en spændende uge med fodbold og godt kammeratskab.

Den 10-05-2016 kl. 15:04

Kom til indvielse af kunstgræsbanerne - Lørdag 14/5 kl. 11.00

Den 08-05-2016 kl. 21:43

Dødsfald – Æresmedlem Karen Nielsen

Billede

Søndag 8. maj modtog klubben den triste besked, at det mangeårige æresmedlem Karen Nielsen er sovet hen i en alder af 85 år.

Karen var meget aktiv på sideliníen indtil hun blev ramt af en blodprop i hjernen for ca. 8 år siden, men på trods af nedsat bevægelsesfunktion, så vi hende ofte til kampe på stadion. De senere år dog sjældnere og sjældnere efterhånden som sygdom og alder satte sit præg.

Følgende blev skrevet om Karen, da hun blev udnævnt til Æresmedlem d. 28. november 2004:

I anledning af klubbens 35 års jubilæum har SFC valgt et nyt medlem til den eksklusive skare af æresmedlemmer.

Karen Nielsen har efterhånden været med i SFC i en del år – hun kom ind via den tidligere støtteforening – sådan stille og roligt – masede sig ikke på, men gjorde bare arbejdet.

Hun har stået for cafeteria driften i efterhånden 10 år
Bankospil i snart lige så mange år
Senior supporter i mange år med programsalg for øje
Altid hjælpsom til hvilket som helst arrangement, bare bed om hjælp, så er hun der

Hun var godt gift i hen ved 50 år – desværre døde ægtefællen ca. 10 måneder før guldbrylluppet – men Karen satte sig ikke hen – nej, hun blev meget synlig i det daglige virke i SFC – godt gået.

Hun har efterhånden en alder (73 år) til at bære titlen, som æresmedlem – Stort tillykke med æresmedlemskabet!

Æret være Karens minde.

Den 02-05-2016 kl. 09:28

Så er banerne åbne for træning igen...med en undtagelse

SIC har lige meldt banerne er klar igen.

Eneste undtagelse er Stadionbanen som ikke bliver klar til kamp i denne uge muligvis p.g.a. et dræn som ikke fungerer optimalt.

Eventulle kampe på Stadion banen i denne skal flyttes til ny uge.

Den 29-04-2016 kl. 13:53

OBS! OBS! - ALLE kampe er aflyst i weekenden

På grund af baneforholdene bestemt ikke er optimale er alle baner i Solrød, Jersie og Havdrup blevet lukket og det betyder at alle kampe er udsat.

DBU er blevet informeret men alle ansvarlige for de enkelte hold som skulle have spillet bedes kontakte deres modstander og informere dem samt få aftalt en ny dato eller et andet spillested og give DBU besked om ny afvikling.

Eventuelle modstandere som læser dette bedes gå ind under årgangen som i skulle have spillet mod og finde kontakt info på træner eller årgangsleder.

Bestyrelsen

Den 28-04-2016 kl. 11:06

Banerne er igen i dag lukket for al træning og kamp.

Vi vender tilbage når SIC frigiver banerne igen.
Pbv
Bo

DBU fodboldskole i Solrød i uge 31

Billede

Fra den 3. marts er det muligt at købe billetter til fodboldskolen.

http://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/DBUs_fodboldskole/for-deltagere/Map

Den 12-02-2016 kl. 10:20

Foredrag på Solrød Bibliotek

Billede

TACKLINGEN OG DE NYE MÅL

En hård tackling på Køge Boldklubs bane satte en stopper for fodboldtalentet Jesper Kruses karriere.

På Solrød Bibliotek mandag den 14. marts fortæller Jesper Kruse i foredraget ”Nå i mål”, hvordan han kom videre, efter han som kun 17-årig fik smadret knæet Kristi Himmelfartsdag 1987. Han havde netop skrevet kontrakt med Køge Boldklub (HB Køge) og drømte om at blive landsholdsspiller og professionel i udlandet. Hele hans unge liv havde drejet som om fodbold, men nu var det slut.

- Jeg anede ikke, hvem jeg var, da jeg pludselig ikke var fodboldspilleren længere, siger Jesper Kruse og fortsætter. – Jeg mistede meget den dag, jeg blev tacklet, og det blev jeg nødt til at forholde mig til på samme måde som andre tab i livet. Hvis ikke, risikerer man at jagte tabet resten af livet, og det var det, jeg gjorde i begyndelsen, indtil jeg lærte at sætte nye mål. Som kunne gøre mig lykkelig.

I sit foredrag sætter han fokus på den identitetskrise mange oplever, når de ikke længere kan lave det, de har satset alt på, og ikke mindst, hvordan man kommer videre. Selv har han skrevet om sine egne oplevelser i bogen ”Tacklingen”, der kan lånes på biblioteket, og er i dag lærer på Haslev Idrætsefterskole.

Foredraget henvender sig især til trænere, terapeuter, forældre og andre støttepersoner til unge, der har opnået eller drømmer om at opnå en sportskarriere. Og selvfølgelig også til dem, som har oplevet en alvorlig skade på egen krop.

Billetter til foredraget på Solrød Bibliotek mandag den 14. marts kl. 19.00 – 21.00 koster 50 kr. stykket og kan købes via hjemmesiden www.solbib.dk.

Den 25-01-2016 kl. 16:48

Forrige Næste

Klubkalender

Tir 17-10-2017 kl. 09:00 - 15:00Camp i efterårsferien
Ons 18-10-2017 kl. 09:00 - 15:00Hold arrangement
Fre 20-10-2017 kl. 09:00 - 17:00Hold arrangement
Lør 21-10-2017 kl. 18:00 - 23:00Containertræf
Man 23-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 27-10-2017 kl. 17:00 - 21:00Hold arrangement 2011 D U7
Søn 29-10-2017 kl. 11:00 - 18:00Afdelings arrangement
Søn 29-10-2017 kl. 12:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Søn 29-10-2017 kl. 13:00U18 Pige 1, Pulje 2
Man 30-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Lør 04-11-2017 kl. 08:30 - 11:30DBU Kursus
Lør 04-11-2017 kl. 10:00 - 23:30Hold arrangement
Lør 04-11-2017 kl. 14:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Man 06-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 11-11-2017 kl. 08:30 - 14:30DBU Kursus
Man 13-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 20-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 25-11-2017 kl. 13:30 - 23:30Bøfholdet
Man 27-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 04-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 11-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 15-12-2017 kl. 15:00 - 22:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Søn 17-12-2017 kl. 08:00 - 18:00Julefrokost
Man 18-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 25-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Tir 26-12-2017 kl. 10:00 - 22:00Privat Arrengement
Søn 31-12-2017 kl. 13:00 - 23:45Privat arrangement
Man 01-01-2018 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 08-01-2018 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 15-01-2018 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent