Den 21-03-2018 kl. 11:25

Solrød FC Pige Akademi inviterer til GRATIS åben træning søndag d. 8/4

SOLRØD FC Pige Akademi afholder en gratis åben træning søndag d. 8/4

Pige Akademiet er et ekstra tilbud til piger i alderen 9-15 år som gerne vil dygtiggøre sig udover den normale træning.

Se invitation til højre samt hvordan du kommer med på. Man skal ikke være medlem af Solrød FC og der er heller ikke noget krav om at man skal skifte klub.

Læs mere via nedenstående link

http://www.sfc-pige.borneakademi.dk/side_menu0_ad1_t2.htm

Den 31-10-2017 kl. 11:24

Solrød FC og Brøndby Idrætsefterskole indgår samarbejde.

Samarbejdet går i alt sin enkelthed ud på at flere piger fra klubben. som alligevel havde tænkt sig at tage på en Idrætsefterskole hvor der er fodbold, skal vælge BIE og dermed stadig kan være med i dagligdagen i klubben.

BIE tilrettelægger nemlig pigernes dagligdag i samarbejde med den klub som de tilhører så der er mulighed for at komme hjem til klubben og træne og spille kamp, samtidig med man dyrker og udvikler sin fodbold på efterskolen og stadig kan være en stor del af det sociale liv på efterskolen mens ens eget sociale netværk og familie kun er et ”stenkast” væk hvis/når savnet bliver for stort.

Vi sender hvert år et meget stort antal piger fra klubben på efterskoler rundt om i landet og heldigvis vender de fleste tilbage, men der er ingen tvivl om at de er savnet i den periode - både til træning og kamp. Vi glæder os naturligvis over de kommer hjem som bedre fodboldspillere og samtidig er vokset mentalt og har fået mere selvtillid. Men fraværet kan få andre piger til at vælge klubben fra – enten fordi de skifter til et sted med bedre træningsmulighed eller de helt stopper – og det kan betyde at der måske i sidste ende ikke er noget for efterskole pigerne at vende tilbage til.

Så derfor går vi nu aktivt ind i kampen – sammen med BIE - for at fastholde pigerne i nærmiljøet og ikke mindst fodbolden.

Pigerne vil på BIE blive trænet af Gitte Andersen – tidligere landsholdsspiller og DBU U14 talenttræner og Brøndby IF 3F Liga, samt Per Nielsen – nuværende træner for Brøndby IF 3F Liga og tidligere landsholdsspiller og Brøndby IF.

Der vil snarest muligt blive indkaldt til et møde med de årgange som til sommer er interessante for BIE hvor en eller flere repræsentanter fra skolen vil komme og fortælle om skolen og dens muligheder.

Brøndby Idrætsefterskole afholder i November måned en Pige Camp over 2 dage på skolen hvor Solrød FC selvfølgelig er inviteret med.


Solrød FC Pigeafdeling

Se pressemeddelelse fra BIE her:
http://www.brondby-ie.dk/broendby-idraetsefterskole-og-solroed-fc-styrker-pigefodbolden/

Den 18-07-2017 kl. 15:01

Trænerne på plads i Pige Afdelingen for sæson 2017/2018

Så er alle trænere på plads i alle pige årgangene forud for den kommende sæson.

Seniortræner Dan Mølleskov har forlænget sin aftale med endnu et år og fortsætter det spændende arbejde med kvinde senior truppen som i efteråret 2017 skal spille i Sjællandsserien.

U18 træner Carsten Grønning tager sammen med den tidligere U16 træner Jacob Erbo ansvaret for U18 pigernes videre udvikling i næste sæson og de assisteres yderligere af Frank Brodersen som har påtaget sig rollen som teknik/specifik træner.

U16 har fået helt ny Cheftræner - Niklas Dahl - (tidligere Brøndby IF, Himmelev/Veddelev og B73 Slagelse) som assisteres af de gamle U14 trænere - Jan Lemming Sørensen og Jan Rossil og Rudi Heisel.

U14 trænes af de gamle U12 trænere Claes Meldal og Marco De Los Reyes

U12 får Dennis Bauer, Thomas Bodahl Jensen, Michael Kjærulf, Morten Larsen Og Jens Fæster som trænere

U10 trænes af Daniel Lillelund og Frederik Engel Møller.

Pige afdelingen har fortsat Steen Nielsen tilknyttet som målmandstræner og han assisteres af Louise Markvad Sørensen og Marie Nielsen fra U18 pigerne på de små årgange.

Den 23-10-2016 kl. 18:15

Pokal og medaljehøst for pigerne fra Team Østsjælland under Verona Cup

I efterårsferien tog pigeafdelingen på den årlige efterårstur til Sydeuropa og efter 3 sæsoner i Spanien gik turen i år til Verona i Italien. 32 piger fra U16 og U18 pigerne samt 7 trænere/ledere og familie deltog i årets udgave af Verona Cup.

Efter et par matte år resultatmæssigt gik det over al forventning denne gang. U16 pigerne gik hele vejen og snuppede både guldpokal og medaljer efter en 2-0 sejr over Randers Freja i U16 A-finalen. U18 måtte "nøjes" med sølvpokal og medaljer efter et 2-0 nederlag til IK Helsinki fra Finland i b-finalen. Derudover var det også piger fra TØS som løb med "Player of the match-titlen" i begge kampe. Marie Nielsen fra U16 og Katrine Lauritsen fra U18 løb med denne hæder.

Den sidste aften fik vi så traditionen tro også kåret turnerings bedste spiller og fighter på begge hold og det var følgende der løb med disse titler

U16
Bedste spiller: Mathilde Conrad
Fighter: Emilie Hugger Madsen

U18:
Bedste spiller: Julie Taklo Sørensen
Fighter: Patricia Neukom

Bedste spillere er spillernes egen afstemning hvor fighteren vælges af trænerteamet.

Den 02-10-2016 kl. 18:13

Ny sportschef for Pige Ungdom

Solrød FC kan med stor fornøjelse meddele at vi har fået tilknyttet endnu en person til ledelsen i Dame/Pige afdelingen da Dennis Bauer har sagt ja til at påtage sig rollen som sportschef for Solrød FC's Pige Afdeling.

Dennis får det sportslige ansvar, i samarbejde med Carsten Grønning og Jimmy Laybourn, for vores yngste piger og op til og med U14 årgangen. Dennis er selv træner på U11 årgangen men synes alligevel godt han kunne finde tid og kræfter til at give en hånd med i den videre udvikling af pige afdelingen.

Vi ønsker Dennis velkommen til og glæder os til at få dig rigtigt i gang.

Det sportslige ansvar for de ældste årgange som hører under Team Østsjælland samarbejdet varetages af Carsten Grønning og Jimmy Laybourn.

Solrød FC - Dame/Pigeafdeling

Den 15-08-2016 kl. 11:34

Pokalbrag onsdag aften på Solrød Stadion

Onsdag aften kl. 18.30 spiller vores bedste Kvindehold hjemme på Solrød Stadion hvor de skal møde Odense Q i DBU-Pokalturneringens 4. runde. Odense Q spiller til dagligt i landets bedste række - 3F Ligaen.

Vores egne kvinder spiller til dagligt i Serie 1 så det ville svare lidt til vores Herre Senior 1 skulle møde et midterhold fra superligaen. Holdet mødte i 3. runde lige før sommerferien FC Damsø fra 1. Division og stik mod alle forventninger skabte pigerne sensationen og slog modstanderen 4-3 i ordinær spilletid.

Kom og støt vores bedste kvinde hold onsdag aften på stadion hvor de i den grad får udfordringer som de aldrig har haft før og formentlig ikke lige kommer til at opleve igen lige med det samme.

Vi ses på Stadion

Den 18-07-2016 kl. 19:52

Træner assistenter søges til Kvinde/Pige afdelingen

Solrød FC har indgået et holdsamarbejde med Rishøj Boldklub og Karlslunde FC hvor vi spiller under navnet Team Østsjælland.

Team Østsjælland er lige nu repræsenteret med 2 Kvinde Senior hold som begge ligger i Serie 1 og 2 U18 hold som ligger i række 1 samt 1 U16 hold som også ligger i række 1.

Der er i øjeblikket næsten 100 spillere på de tre årgange og vi er kun 4 trænere samt en målmandstræner så vi har brug for assistance. Alle trupper har en super spændende talentmasse med flere tidligere og nuværende spillere som har været inde omkring DBUs talenthold.

Men vi har brug for hjælp så derfor søger vi træner assistenter til vores hold. Det vil selvfølgelig være en fordel hvis du har erfaring og gerne vil videre i din trænergerning men er du helt grøn kan det også være en mulighed hvis vi kan se du har talentet og ikke mindst er engageret. Alle vores trænere er DBU uddannet og det vil også være en mulighed for dig at tage denne uddannelse.

Synes du det lyder spændende og vil gerne prøve at se om det er noget for dig eller bare gerne høre mere så kontakt formand Jimmy Laybourn (jimmy@lafinesse.nu) eller sportschef Carsten Grønning (gron@sport.dk)så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Den 17-05-2016 kl. 11:00

DBU Pigeraketten kommer igen til Solrød..

Den 25. maj fra klokken 17.00 til 20.00 er Solrød FC igen vært for DBU Pigeraketten, som er et åbent hus-arrangement målrettet piger mellem 5 og 11 år, der ikke går til fodbold i forvejen.

Det er gratis at deltage i DBU Pigeraketten, som afvikles bag Solrød Stadion, hvor pigerne i løbet af de tre timer skal besøge fem forskellige ”planeter” med sjove og anderledes fodboldøvelser.

- Imens kan forældre høre mere om klubben og de forskellige pigehold. De kan også snakke med forældre til nogle af de piger, der allerede går til fodbold, fortæller Marco de los Reyes, der sammen med Claes Meldal udgør trænerteamet på U11-pigeholdet i Solrød FC.

Mange nye medlemmer
Sidste års arrangement i Solrød var en stor succes, idet i alt 53 piger deltog, og efterfølgende fik klubben også mange nye medlemmer.

- Selv om vi nu har en del piger i alderen 8 til 11 år, vi vil gerne være flere, og så vil vi også gerne have fat i nogle af de lidt yngre piger, siger Marco de los Reyes.

DBU har hvert år siden 1997 afviklet Pigeraketten mange forskellige steder i landet, og i alt har der været omkring 110.000 deltagende piger.

Ønsker man mere information, kan Marco de los Reyes fanges på mdlr@dr.dk eller 28544903.