U12-pigerne får stor hjælp af sponsorer

Klubbens nuværende U12-piger har de senere år haft stor succes – både sportsligt og når det handler om tilgang af nye piger. Netop nu har klubben i alt 30 U12-piger, hvilket er mere end dobbelt så mange som på samme tidspunkt i fjor.

Succeserne har også smittet af på økonomien, idet U12-pigerne har fået stor støtte fra to sponsorer. Den ene er CEC Group, som lokalt er kendt opførelsen af 32 rækkehuse i Trylleby i Solrød og 60 lejligheder i Havblik på Køge Kyst. står blandt andet bag opførelsen af Trylleby (www.trylleby.dk), som omfatter 32 moderne rækkehuse i to plan i den nye bydel Trylleskov Strand.står blandt andet bag opførelsen af Trylleby (www.trylleby.dk), som omfatter 32 moderne rækkehuse i to plan i den nye bydel Trylleskov Strand.står blandt andet bag opførelsen af Trylleby (www.trylleby.dk), som omfatter 32 moderne rækkehuse i to plan i den nye bydel Trylleskov Strand.står blandt andet bag opførelsen af Trylleby (www.trylleby.dk), som omfatter 32 moderne rækkehuse i to plan i den nye bydel Trylleskov Strand.Den anden er Kinetico Water Systems, der er en af verdens førende virksomheder inden for vandfiltreringsløsninger, og som har dansk kontor i Køge.

Køge.

- Det er helt fantastisk, at de har ønsket at støtte os. Det er vi meget taknemmelige for, siger Marco de los Reyes, der sammen med Claes Meldal udgør U12-pigernes trænerteam.

Sponsorer støtter igen
Det er et lille år siden, at CEC Group og Kinetico Water Systems for første gang støttede pigerne, og her gik pengene til nyt træningstøj til alle piger samt til tilskud til deltagelse ved Tjej Cup i Sverige og Pinse Cup i Nykøbing Falster.

- I år er CEC Group og Kinetico Water Systems så trådt til på ny, hvilket blandt andet betyder, at vi nu også kan give alle de nyere piger træningstøj, hvilket er super godt. For når vi er til stævner eller kampe på udebane, betyder det altså meget, at pigerne også uden for banen er i ens tøj og fremstår som en enhed, fortæller Marco de los Reyes.

Repræsenteret med tre hold
Frank Mortensen og Hadi Mimun Matissen, der er henholdsvis administrerende direktør i CEC Group og Kinetico Waters Systems, har begge en datter blandt klubbens U12-piger, som i foråret vil være repræsenteret med hele tre hold i DBU Sjællands rækker. Og for første gang er årgangen med i den bedste række.

- Der venter os nogle meget store udfordringer, og det bliver uden tvivl et spændende forår for alle vores piger, som nok også skal sørge for,  at vores sponsorer får noget opmærksomhed, fastslår Marco de los Reyes.

Den 31-10-2016 kl. 14:41

U12-piger stryger til tops

Efterårssæsonen blev meget succesfuld for klubbens U12-piger. Det blev nemlig til en andenplads i DBU Sjællands række 2 for 8-mandshold, og i række 3 blev det til en imponerende og ret overraskende førsteplads.

Lørdag den 29. oktober blev sidste runde i række 3 spillet, og her vandt Solrød FC hele 6-0 ude over Herlufsholm. Caroline Bjergstad scorede et ægte hattrick, mens turneringsdebutanten Freya Klahn scorede to mål. Den sidste scoring var et selvmål. Dermed vandt U12-holdet i kamp med ti andre hold rækken med 25 point og en flot målscore på 46-9.

Holdet i række 2 var også tæt på en førsteplads, men hvor højt niveau holdet har på de bedste dage kunne man især se i kampen mod Holmegaard, der vandt rækken, men som blev slået 3-1 – endda på sin egen hjemmebane.

- Det har uden tvivl været årgangens mest succesfulde sæson nogensinde, og det er også første gang, at vi har kunnet stille med to hold, hvilket skyldes, at antallet af spillere steg ret kraftigt henover sommermånederne, fortæller Marco de los Reyes, der sammen med Claes Meldal udgør årgangens trænerteam, og som glæder sig over, at der her i efteråret er kommet endnu flere spillere til.

- Vi var 14 spillere i april, og nu er vi oppe på 31. Det er nærmest vanvittigt, at vi har fået så mange nye spillere, og mange af dem kommer endda fra andre steder end Solrød, konstaterer Marco de los Reyes, der mener, at kombinationen af gode resultater og et godt ry som et hold, hvor der er god forældreopbakning og fokus på det sociale, i høj grad er med til at tiltrække nye spillere.

- Til foråret kan det så være, at vi stiller med hele tre hold, siger Marco de los Reyes.

Den 21-09-2016 kl. 15:15

 

U11-pigerne fra Solrød FC har fået en imponerende start på efterårssæsonen, og det er indtil nu blevet til lutter sejre.
Senest blev det til en fortjent 6-0-sejr på udebane over Brøndby IF.
– Det er en af de bedste kampe, vores piger har spillet, og de var også glade for sejren – ikke mindst fordi de tidligere har spillet gode og tætte kampe mod Brøndby IF igennem vinteren og foråret, siger Dennis Bauer, der udgør holdets trænerteam sammen med Thomas Jensen, Natascha Keldke og Trine Mielow.
Sejren betyder, at U11-pigerne fra Solrød FC ligger nummer to i begynderrækken med tre sejre ud af tre mulige og en målscore på 18-7.

Et hold med succes
Solrød FC splittede efter sommerferien U10- og U11-pigerne op, så de står med et hold, årgang 2006 (U11), som før sommeren spillede 5-mands fodbold og altså nu prøver kræfter med 8-mandsfodbold, og det er gået over al forventning.
– Det er første gang, at årgangen spiller 8-mandsfodbold, og det har betydet, at truppen er forholdsvis smal. Vi startede efteråret med 10 piger, men der er løbende kommet nye piger til, så vi nu er omkring 15 piger. Det er rigtig dejligt, at pigerne får hevet veninderne med til fodbold, men vi vil meget gerne have endnu flere piger til årgangen, hvor de har et rigtigt godt sammenhold. Der er blevet holdt fødselsdagsfester, vi har været til pinsestævne med overnatning og planlægger flere sjove sociale arrangementer i løbet af efteråret. Desuden kigger vi på at deltage i flere stævner fremover, fortæller Dennis Bauer.

Navne på ryggen
Nyt er også, at hele holdet har fået træningsdragter, t-shirts, shorts, strømper og sportstasker.
- Det har vores to gode sponsorer Transcargo og Aumento sørget for. Det er dejligt at se pigerne træne og spille kampe i det nye tøj, og det er også meget populært hos dem selv. Det tog flere træninger at prøve tøjet, finde et nummer og bestemme, hvilket navn man vil have stående på ryggen, fortæller Dennis Bauer.

Har man lyst til at komme forbi og prøvetræne, så træner pigerne pt. hver mandag og onsdag fra kl. 17.00 til 18.30.
Tag kontakt til træner Dennis Bauer på tlf. 27908081, hvis man har lyst til at være med.

 

Den 01-09-2016 kl. 14:05

Flot sæsonstart for U12-pigerne

U12-pigerne fra Solrød FC har fået en imponerende start på efterårssæsonen, og det er indtil nu blevet til lutter sejre.
Den seneste kom i hus onsdag aften, hvor det blev til en fortjent 3-1-sejr på udebane over Holmegaard.
- Det er en af de bedste kampe, vores piger har spillet, og de var også glade for sejren – ikke mindst fordi de havde revanche til gode efter et 1-2-nederlag samme sted i foråret, siger Marco de los Reyes, der udgør holdets trænerteam sammen med Claes Meldal.
Sejren betyder, at U12-pigerne fra Solrød FC ligger nummer et i række to med tre sejre ud af tre mulige og en målscore på 11-1.

To hold med succes
Solrød FC har desuden et hold med i række tre, og det hold fører ligeledes med maksimumpoint - efter to kampe.
- Det er første gang, siden vi er begyndt på 8-mandsfodbold, at vi i 2005-årgangen stiller med to hold, og det skyldes, at der siden april er kommet rigtig mange nye piger til. Dengang var der 14 piger i truppen, og nu er vi oppe på hele 22, og det er perfekt til to hold, fortæller Marco de los Reyes.
Ifølge Solrød FC-træneren er der ingen speciel forklaring på, hvorfor der på så kort tid er kommet så mange nye piger til.
- Men jeg tror, at en del af forklaringen skyldes, at der socialt set er tale om en uhyre velfungerende årgang. Pigerne har det rigtig godt med hinanden, og de har også været på nogle succesfulde ture. Den slags hører deres jævnaldrende på de forskellige skoler, hvor de går, jo også om.

Tur til Sverige
I foråret var de nuværende U12-piger for første gang i udlandet, nærmere bestemt i Sverige, hvor de blev nummer fire ved den store Tjej Cup-turnering. Og sidst i maj blev de nummer to ved Pinse Cup i Nykøbing Falster.
- Der er også en gevaldig opbakning fra forældrene, og økonomisk har det været enorm værdifuldt, at vi i starten af året fik to sponsorer, påpeger Marco de los Reyes
De to sponsorer er CEC Group, der er ved at opføre rækkehuse i Trylleby i Solrød, samt Kinetico Water Systems, som producerer vandfiltreringsløsninger.
Den næste kamp, som Solrød FC’s U12-piger skal spille, er hjemmekampen lørdag klokken 10.00 i række 3 mod Rishøj Boldklub.
- Der er flere piger, som får deres turneringsdebut, så det er en kamp, vi ser meget frem til, og vi håber, at der er rigtig mange, som kommer og støtter pigerne, siger Marco de los Reyes.

Den 08-05-2016 kl. 16:59

Imponerende 4-0-sejr til U11-pigerne

U11-pigerne fik i dag deres første sejr i den næst bedste række i DBU Sjællands turnering for 8-mandshold.
På hjemmebane blev det tilmed til en flot og meget fortjent 4-0-sejr over Svogerslev. Emilie Rømer scorede de tre første mål, mens Sofia Forsberg de los Reyes scorede det sidste.

- Det var uden tvivl årets bedste indsats af pigerne, siger Marco de los Reyes, der udgør holdets trænerteam sammen med Claes Meldal.

U11-pigerne er netop rykket op, og selv om det kun er blevet til et point i de to første kampe, er de nu på tredjepladsen i rækken, som ser ud til at blive meget jævnbyrdig.

- Nu har pigerne vænnet sig til, at niveauet er højere end i fjor, så mon ikke det nok skal blive til flere point, vurderer Marco de los Reyes.
I den kommende weekend deltager U11-pigerne ved Pinse Cup i Nykøbing Falster.

Den 13-04-2016 kl. 11:26

U11-pigerne havde succes i Sverige

Om halvanden uge spiller U11-pigerne fra Solrød FC deres første kamp i DBU Sjællands 8-mandsturnering, som fortsætter frem til sommerferien. Og pigerne fik en rigtig god optakt til den, da de i weekenden deltog ved den store pigeturnering Tjej Cup i Karlshamn i Sverige.

Her spillede U11-pigerne seks kampe, vandt deres indledende gruppe og endte på en flot fjerdeplads.

- Det var en imponerende indsats af pigerne, så det ser godt forud for forårets mange kampe, siger Marco de los Reyes, der sammen med Claes Meldal udgør holdets trænerteam.

- Det var første gang, at pigerne deltog i en turnering i udlandet, men det er bestemt ikke sidste gang. Det var en rigtig god tur, som har modnet pigerne både på og uden for banen, fortæller Marco de los Reyes.

U11-pigerne fra Solrød FC blev i efteråret nummer tre i DBU Sjællands tredjebedste række og er nu rykket op i række to.