Den 31-03-2017 kl. 00:00

U14 Piger på tur med U16P, U18P og Kvindesenior

Artikel i Netavisen Solrød, der flot beskriver oplevelsen, som U14 Pigerne havde sammen med TØS U16P, U18P og Kvindesenior under deres træningslejr til Lalandia.Klik her: http://www.viborher.dk/solrodportalen/team-toes-solroed-fc-paa-traeningslejr/

Stor tak til alle spillerne og ledere for velgennemført træningslejr.

SM Bronze til U14-Pigerne

I weekenden af SBU indendørs sjællandsmesterskaber i de forskellige årgange. U14 pigerne havde kvalificeret sig blandt 5 klubber, der skulle kæmpe om medaljerne. Futsal er indendørsspil uden bander og med en speciel designet bold – og der bliver sjældent scoret mange mål i kampene. Det blev der heller ikke i SFCs kampe, hvilket en god organisation og fight var medvirkende til.

Vores kampe fik følgende resultater:
• Roskilde Pigefodbold 2: 0-0
• HB Køge Pigefodbold: 0-1
• Roskilde Pigefodbold 1: 1-0
• B73 Slagelse: 0-0

Note, i den sidste kamp havde vi et skud på træværket, var bolden i stedet gået i mål, så det os, der var blevet sjællandsmester, så tæt var det. Nu vandt vi i stedet bronze – 3. bedste på Sjælland blandt alle Futsal hold i U14 årgangen, hvilket bestemt også er meget flot.

Guldet gik til B73 Slagelse, sølv til Roskilde Pigefodbold 1 og bronze til Solrød FC

Den 21-11-2016 kl. 11:54

Årets hold - U14 Pigerne

Under Årest spillerfest, som blev afholdt lørdag 112. november blev Årest hold kåret - og valget faldt på U14 Pigerne!

U14 Pigerne indstiller i al beskeden sig selv som årets og dette ud fra de flotte resultater, som de har opnået i U13 og U14 Pige sæsonen.

- SM Indendørs, Futsal
- SM Udendørs, række 2
- SBU U13 Pige pokal semifinale
- Vinder af Hundested Cuppen
- Vinder af Jægerspris Futsal
- Vinder af Brøndby Cup
- Runner up Solrød Intersport Cup
- Mathilde Bøgevig stadig med DBU U14 Piger samling
- Klara gjorde det også flot, men blev desværre også skadet under samlingen
- I den nuværende sæson nåede holdet frem til pokal kvartfinalen i U14 rækken

Afdelingen var for ca. 1½ år siden nede på et absolutte minimum af spillere, hvor det kunne være svært at stille et 8-mands hold. Ved ihærdig og målrettet arbejde i afdelingen af trænerteamet er afdelingen nu oppe på 28 spillere (og flere på vej). Der er nu både et 11-mands og 8-mands hold tilmeldt SBU turneringen.

Træningsfremødet er stort og med spillernes lærevilligheden har gjort, at det tekniske og taktiske niveau er nu ganske pænt, så 11-mands holdet nu uden problem kan være med på højeste niveau i række-1.

- Fremmødet var det meget flot i den kolde grussæson
- I sommerpausen, hvor der var frivillig træning mødte, der over 75% frem til træning

Stort tillykke til Pigerne med den flotte hæder.

----------------

Årets Spillere i afdelingen blev:
- Mathilde Bøgevig
- Lisa Lynggaard
- Philippa Rosenbaum

Årest Fighter:
Athena Mohammadi

Tillykke til spillerne med titlen.

Den 06-10-2016 kl. 10:54

Flot pokal kvartfinale - men desværre ude efter straffespark

Onsdag aften spillede U14 Pigerne pokal kvartfinale imod Elite Øst holdet fra HB Køge Pigefodbold (et hold, som er dannet ud fra 6 klubber har slået sig sammen) – en svær opgavefor SFC pigerne mod et af årgangens bedste hold på Sjælland.

Den ordinære kamp endte 2-2, men desværre tabte SFC efterfølgende på straffe 2-4 – så det blev desværre HB Køge, der skal spille semifinale til foråret.

Det var dog et tændt SFC hold, som gik ind til kampen og selv om HB Køge spillede med musklerne, så afskrækkede det ikke vores piger. SFC holdet turde spille og holde i bolden, samtidig med, at vi også kunne sende hurtige kontraer igang. En sådan blev effektueret i det 6. minut, hvor bolden kørte fra midten igennem Julie til Klara, som sender Stephanie afsted med en dyb aflevering, hvor hun løb simpelthen fra sin oppasser og kunne score til 1-0. HB Køge havde nok bolden lidt mere end SFC, men effektive var de ikke og de kom ofte til kort, når de kom til vores bageste kæde – en kæde, som sammen med vores stærke midtbane spillede fremragende.

SFC bragte sig på 2-0 i det 47. minut, hvor Lykkes genpres sendte bolden hen til Stephanie, som scorede sikkert. Desværre scorede HB Køge kort tid efter til 2-1 på et hurtigt og flot opspil. Kampen bølgede herefter frem og tilbage, hvor SFC et par gange var tæt på yderlige scoring og kunne måske dermed have lukket kampen. Det blev dog HB Køge, der med små fem minutter igen udlignede på langskud lige oppe under overliggeren uden chance for en storspillende Sofie i målet.

Desværre var HB Køge mere effektive på de efterfølgende straffespark, som de vandt 4-2 og sammenlagt 6-4 – øv, men sådan går det en gang imellem. Stor ros til alle pigerne for at spille deres klart bedste 11-mands kamp i sæsonen. Hold sammen og fortsæt med de takter, så… ja, man har da lov at drømme om fremtiden.

Pigerne kan se tilbage på en meget flot sæson med to sjællandske mesterskaber i U13 (Futsal og 8-mands), samt en semifinale i pokalen. Som U14 slutter de 2er i række-1 og en kvartfinaleplads i pokalen. Derudover nogle vundne pokaler i diverse private stævner.

Holdet på bestod af: Anna Rossil, Helena, Jassmine, Julie, Kamilla, Karoline, Klara, Lisa, Luna, Lykke, Mathilde Bøgevig, Philippa, Sofie og Stephanie.

Den 26-06-2016 kl. 21:36

U13 Pigerne Sjællandmester 2016

Via 1. pladsen i puljen for U13 Piger række-2, kvalificerede pigerne sig til Final-4 i Borup.

Det var et meget tændt U13 Pige hold, der i semifinalen imod Slangerup lagde et stort pres på dem. Vi åbnede scoringen efter små 9 minutter, hvor Helenas langskud sejlede hen over målmanden og ind i krydset til fortjent 1-0. Næste mål til 2-0 var helt efter bogen, bolderobring på midten, flot pasning og derefter bolden spillet i dybden til Mathilde, som sendte på tværs i feltet, hvor Klara kom løbende til og hamrede bolden i nettet til 2-0. Med små 5 minutter til pausefløjt lavede Stephanie en af sine specialiteter og driblede fra venstre og ind i feltet og så stod der 3-0. I halvlegens sidste minut reducerede Slangerup til 3-1 på et ganske udmærket langskud.

SFC virkede i god kontrol med kampen, men pludselig slap en af deres spillere fri i det 40. minut og så stod der pludselig 3-2 og nervøsiteten bredte sig. Men det lidt nervøse spil varede kun i små fem minutter. For efter Stephanies 4-2 scoring, så havde vi rigtig god Kontrol i resten af kampen - og Finalepladsen var hjemme.

I Finalen mødte vi Hvalsø, som vi tidligere havde mødt i vinterturnering og dengang kom vi hjem med 0-1 nederlag. Lad det være sagt med det samme, Finalen var helt og holdent SFCs og vi vandt 4-2 efter at have ført 4-0. Stephanie lavede i halvlegen et vaskeægte hattrick og det første mål blev sat ind efter 54 sekunder efter et flot lagt hjørne af Klara. 4-0 blev sat ind af Karoline og igen efter et flot hjørneindlæg, denne gang af Mathilde. Kampen sidste scoring til 4-2 faldt 35 sekunder før slutfløjt. Stor ros til alle for holde sammen på kæderne og jeres flotte samspil, samt en meget koncentreret Sofie i målet.

Holdet var nu Sjællandsmester i deres række og det for 2. gang i år - i vintersæsonen vandt de som bekendt SM i Futsal. Stort tillykke piger - I har i de sidste 7-8 måneder lagt rigtig meget på i det tekniske, taktiske og sammen med jeres fightervilje har bragt jer hertil, hvor I er nu. Efter sommerpausen står den på U14 fodbold med 11-mands bold og nu i Række-1. Ud fra de træningskampe, som vi allerede har spillet, så .... ja, det ser rigtig godt ud.

Kæmpe tillykke til holdet og på fotoet ses fra venstre: Diers, Stephanie, Diana, Helena, Klara, Karoline, Rossil, Cecilie, Mathilde, Sofie, Josephine, Julie og Jassmine. På dagen manglede ferieramte, Lisa og Philippa, samt skadede Mathilde Brunbjerg, derudover har Kathrine også været med i nogle af forårets kampe.

Pigerne holder formen vedlige med mandagstræning sommeren igennem og ser frem til at deltage i Cup Denmark i Ishøj - inden vi tager på efterårstur til Titanic i Tyrkiet.

Den 19-05-2016 kl. 08:55

Pokal semifinale blev endestationen

Onsdag aften tog SFC pigerne i SBU pokalsemifinale imod B93, som ligger nummer to i elite øst rækken. Vinderen vidste på forhånd, at de skal møde Brøndby på Farum Park d. 19. juni. Det var et lettere nervøst, men også meget opsat hold, der ville gå hele vejen.

Begge hold lagde fra start af ud i et højt tempo med godt spil og flotte afleveringer. B93 bragte sig foran på et hovedstød efter hjørne i det 4. minut, men små tre minutter senere udligner Stephanie på et hovestød efter hjørne. SFC havde chancerne til yderlige scoringer, men desværre var det B93, der var skarpest og scorede i det 14. og 19. minut. SFC pigerne lagde sig dog ikke ned, men kæmpede videre. I det 25. minut fik Rossil et gult kort, men selv i undertal tilspillede vi os en stor scoringsmulighed.

2. halvleg var vi med i små 10-15 minutter, herfra fik vi det sværere og sværere med at holde i bolden, men fighterviljen fejlede bestemt ikke noget. Kampen blev dog reelt lukket i det 54. minut, da B93 udnyttede en løs chance og scorede til slutresultatet 1-4. Efter kampen var der også stor ros fra B93 træneren til SFC spillerne for den flotte modstand vi havde givet dem.

SFC pigerne kan være stolte af det, som de har opnået i denne pokalturnering. På vej til semifinalen har holdet slået bl.a. B73 Slagelse fra elite øst og Nykøbing FC fra mesterrækken. Holdet ser nu frem til forårets resterende kampe i deres række, hvor de meget gerne vil fastholde deres 1. plads i 2er rækken. Efter sommerpausen står den på 11-mands fodbold i U14 rækken og gerne i en højere række. Godt kæmpet og flot spillet piger, I kan være stolte af jer selv - det er vi i trænerteamet i hvert fald.

Den 19-04-2016 kl. 13:13

U13 Piger møder B93 i Pokal semifinalen

Onsdag 27. april kl. 18.30 møder U13 Pigerne på hjemmebane B93 fra Elite Øst rækken i SBUs pokalturnering - i semifinalen.

Holdet kvalificerede sig til denne kamp ved at slå B73 Slagelse også Elite Øst hold - det skete efter en brag af en kamp, hvor SFC pigerne trak ud af denne med en 2-1 sejr.

Uanset hvordan det forløber i semifinalen kampen, så er det meget flot at nå så langt frem i pokalturneringen - pøj, pøj piger.

Den 28-02-2016 kl. 09:25

U13 Piger Sjællandsmester i Futsal

Tidlig lørdag morgen tog 7 friske piger afsted til Roskilde hallerne for at deltage i Final-4 indoor SBUs Futsal mesterskab for U13 Piger B.

Efter 3 kampe kunne pigerne kalde sig sjællandsmester! Første kamp var nøglekampen imod Melby-Liseleje. SFC vandt 1-0 efter en meget lige kamp. Det forløsende mål blev scoret i det 11. minut af Stephanie. Næste kamp var imod Skævinge og her var der ikke samme spænding. Vi vandt overbevisende 3-0 på to mål af Stephanie og et af Mathilde. Efter den kamp var vi allerede mester, da de andre resultater flaskede sig til vores fordel. I sidste kamp imod Borup var det 'eneste' spændende om vi kunne få bolde over stregen, men de nærmeste var 3 skud på stængerne af Klara og Stephanie. Et stort pres imod Borup endte dog uden scoring og det eneste forsøg de havde, blev afværget flot af målmand og forsvar, 0-0, men hvad gjorde det, 7 point og mester!

Mestrene på foto er stående fv. Klara, Helena, Anna, Stephanie, Nicole og forrest fv. Lisa og Mathilde.

Følgende har været med i de øvrige runder: Amalie, Josephine, Karoline, Philippa og Yasmin - det kunne desværre ikke være med på grund af ferie m.m, men får selvfølgelig også guldmedalje plus mesterskabstrøje.

Note, 3 uafgjorte kampe i december gjorde, at vi ikke endte i A-slutspillet - når man så deres kampe imellem vores, så var der vel nok kun Brøndby, der var i en klasse for sig, de 3 øvrige havde vi bestemt ikke være uden chance imod.

KÆMPE TILLYKKE PIGER MED SJÆLLANDSMESTERSKABET!

Den 11-01-2016 kl. 15:15

U13 Pigerne har deltaget i et par indendørsstævner de sidste par uger og vundet dem begge.

Først 3. juledag i Hundested til Bakery Cup, 5 sejre og 1 uafgjort, målscorer 32-2.

Dernæst søndag 10. januar til Futsal i Jægerpris, 3 sejre og 1 uafgjort, målscorer 7-0.

Bakery Cup Jægerspris Cup
Hundested stævne Jægerspris stævne