Den 09-08-2016 kl. 09:22

Vildbjerg Cup og Stryhns Cup i weekenden for U12

God start for U12 årgangen
Endnu et godt sommerminde fra Vildbjerg til Solrød drengene
I slutningen af juli måned drog 10 Solrød U12 drenge af sted til Vildbjerg Cup. For nogle var det et behageligt gensyn og for andre var det første besøg til den populære cup i det midtjyske med over 15.000 deltagere.
I år havde vi også glæde af 2 spillere fra Ry boldklub som deltog på holdet og drengene fik talt lidt om Jysk og Sjællands accent og hurtigt var drengene integreret på holdet - og endelig var vi supportere til de dygtige U10 drenge som også deltog i Solrød FC’s røde farver.
Sportslig gik det godt. Vi vandt puljen ved kampe torsdag og fredag. Lørdag var det først 8-dels finalen hvor vi slog Thisted 2-0. Om eftermiddagen var det kvartfinalen mod GVI …tæt kamp som blev 2-1 til SFC.
Så var drengene videre til semifinalen søndag morgen….og en chance for at komme til den endelig indmarch på stadion søndag eftermiddag for kun de bedste deltagende hold. Semifinalen var mod Mariager og vi vidste det blev en taktisk affære. Chancerne var der i første halvleg, men det var Mariager som scorede til 1-0. I 2 halvleg var det svært og vi fik aldrig åbnet Mariagers kompakte forsvar. Der kom ikke flere scoringer. Drengene var skuffede. Men fik alligevel samlet kræfter til at slå Aalborg i bronzekampen 3-0.
Dermed blev de inviteret til pokal overrækkelse på stadion og fik en flot 3 plads ud af 44 hold i rækken.
Tak for godt samvær – ved teltene såvel som på banen. Tak til forældrene som var med og hjalp med til at skabe endnu et godt sommerferie minde for drengene.

Øverst på skamlen i Roskilde for U12
I denne weekend startede vi også op med et opstarts stævne i Roskilde. Her spillede drengene igen flot fodbold. Tydelig at se at der var nogle drenge som havde noget de skulle af med efter diverse fodbold skoler i juli. Vi havde 2 hold med og det ene strøg helt til tops og vandt Stryhns Cup stævnet med sejre over bl.a. Roskilde KFUM og Himmelev. Det lover godt for U12 sæsonen