Den 05-10-2017 kl. 22:32

Tilmelding til træner / lederfest

Kære alle trænere og ledere.

Det er nu du skal tilmelde dig og din mand/kone til træner/lederfesten.

Skynd dig at melde dig hos Fancesca på mail solrodfcfrancesca@gmail.com

Den 04-10-2017 kl. 22:10

Tidligere SFC-spiller Gabriel Johansen udtaget til U16 landsholdet

Billede

En af vores talentfulde spillere fra årgang 2002 der nu spiller i FCK er udtaget til U16 Landsholdet, vi ønsker Gabriel stort tillykke med udtagelsen og håber han får mange kampe for holdet.

Pbv
Bo

Den 04-10-2017 kl. 21:46

Gratis til fodbold i parken? Gjensidige har billetter.

Så er er igen GRATIS FODBOLD I PARKEN - SØNDAG D. 22. oktober. ALLE medlemmer/årgange i SFC er velkomne.

Det er Gjensidige Forsikring som igen er kampsponsor. Og du kan se hvordan du kommer med her (via LINKET): http://www.trippus.net/øvrecBemærk:

* Alle kan få op til 6 billetter. Der er ingen forplejning inkluderet. Mad og drikke er derfor for egen regning.

* Tilmeldingsproceduren er ændret lidt denne gang, da FC København ønsker at stå for udsendelse af billetter. Dette af sikkerhedsmæssige årsager.

* Ved tilmelding udsendes en bekræftelsesmail med et link til FC Københavns site. Her skal man foretage den endelige reservation af billetterne og det er herefter FC København, der står for udsendelse af billetterne.

* Sidste frist for tilmelding til arrangementet er den 18. oktober. FC København starter udsendelse af billetter den 19. oktober.
Palle Schneider Hansen
Account Executive • Mægler & Agentur

Mobil: +45 60 43 32 91
Mail: palle.schneider@gjensidige.dk

Den 03-10-2017 kl. 16:18

Update om Årets Spillerfest

Hej alle,
En update fra U9 som arrangerer spillerfesten i år d. 11/11-17.
Først og fremmest: Vigtigt at i får sendt info videre til jeres årgange. Vi har fået fortalt at der stadig er flere årgange som endnu intet har hørt om Årets Spillerfest.
Info om hvordan man tilmelder sig findes på www.spillerfesten.dk.
Kåringer af Årets Spiller og Årets Fighter: Alle årgangsansvarlige fra U7-U15 (pige og drenge) bedes venligst vende tilbage til mig med hvor mange hold man har. Dette er vigtigt i forhold til bestilling af trøjer og evt. pokaler. Vi har behov for at kende antallet.
U7-U9 kårer én Årets Spiller og én Årets Fighter på tværs af hele årgangen. Fra U10-U15 er man velkommen til at kåre en Spiller og Fighter på hvert hold tilknyttet årgangen. Vi på U9 sætter dog stor pris på hvis nogle årgange blot vælger en Årets Spiller per hold hvis man eksempelvis har mange hold på årgangen. Men som sagt, i er velkommen til at kåret begge dele fra U10 og op. Vigtigt er, at i hurtigst muligt sender info om hvor mange i kårer, således at vi kan få bestilt diverse til vinderne. Ark til udfyldelse blev sendt ud i sidste uge.
Status på tilmeldinger indtil videre (husk at der er en præmie til vinderårgangen).
U7 – 9 tilmeldinger.
U8 – 7 tilmeldinger.
U9 - Alle tilmeldt selvfølgelig!
U10 – 3 tilmeldinger.
U12p – 5 tilmeldinger.
U13 – 10 tilmeldinger.
U14 – 4 tilmeldinger.
Der er lang vej til de forventede 600 deltagere. Kom venligst i gang :)
Det bliver en super fed aften i børnenes tegn. Der bliver blandt andet mulighed for at prøve Virtual Reality briller og mange andre super fede events i SIC. Børnene skal fejres i en fyldt hal.
Mvh
U9

Den 03-10-2017 kl. 15:47

”Solrød FC hyldet af 13.078 tilskuere på Brøndby Stadion”

Billede
Den 03-10-2017 kl. 15:43

”Solrød FC hyldet af 13.078 tilskuere på Brøndby Stadion”

Billede

29 U9 spillere fra Solrød FC løb i går hyldestrunde på Brøndby Stadion i pausen af ALKA Superliga kampen imellem Brøndby og SønderjyskE.
 
Solrød FC er en vigtig samarbejdsklub for Brøndby IF og sammen med de andre samarbejdsklubber fik vores drenge muligheden for at løbe en runde på banen i pausen af Superligakampen sammen med trænerne for årgangen. Drengene havde en fest og var stolte som aldrig før. Det var en kæmpe stor oplevelse for alle drengene og noget som der vil blive snakket om i lang tid. I Solrød FC er vi kendt som en dygtig breddeklub og det vidner det store fællesskab på U9 også om. Hele 29 drenge dukkede op og blev mødt af klapsalver fra de 13.078 fremmødte tilskuere på Brøndby Stadion.
 

Den 28-09-2017 kl. 13:29

Kære trænere, ledere og andre frivillige med tilknytning til Solrød FC.

Billede

Kære trænere, ledere og andre frivillige med tilknytning til Solrød FC.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Jer, for den store indsats I gør for fodboldklubben. Derfor vil vi invitere jer og jeres partnere til den årlige træner/leder fest i Jersie Forsamlingshus fredag d. 17. november kl. 18:30
Vi vil byde på lækker buffet kl. 19, hvor der vil blive serveret øl, vand og vin.
Efterfølgende vil der være god musik, så man kan få sig en dans.
Vi håber, at I har lyst til at deltage, for det bliver en super hyggelig aften i SFC regi. Vi håber på at se så mange af jer som muligt, så husk det høje humør og danseskoene😉
Tilmelding senest den1. oktober til solrodfcfrancesca@gmail.com
Vi ønsker jer alle et godt efterår ude på banerne.

Sportshilsner
Ledelsen i Solrød FC

Den 20-09-2017 kl. 22:16

Træningstider - Vinter 2017 / 2018

Så er træningstiderne til den kommende vintersæson lagt på hjemmesiden:

Kunst banen.

Hallerne.

Herligt at se samarbejdet fungere mellem jer alle så vi får mest muligt ud af de resourcer vi har til rådighed.

 

 

Den 06-09-2017 kl. 14:38

Nyt! Nyt! Nyt! Åbent klubhus mandage

Nyt! Nyt! Nyt! Åbent klubhus mandage

Fra mandag den 18. september holder Solrød FC åbent klubhus, hvor børn kan komme og hygge sig før de skal til træning. Der vil være mulighed for at købe lidt mad og drikke til små penge.

Klubhuset holder åbent kl. 15 – 17.

Vi håber at se rigtig mange børn fra alle årgange. Vi glæder os til at tage imod jer.

Sportlig hilsen
Solrød FC

Den 09-08-2017 kl. 21:52

Gorm Pedersen ny konsulent og sportschef i ungdomsafdelingen.

Solrød FC får tilknyttet Gorm Pedersen som konsulent og ungdoms sportschef i resten af 2017. Gorm har været i SFC siden 2010 og været tilknyttet den succesfulde og store årgang 2005. Gorms primære opgaver vil være at følge ‘Den røde tråd’ i SFC til ‘dørs’ i ungdomsafdelingen samt få skabt et godt grundlag for nye succesfulde årgange.

‘Jeg ser positivt på fremtiden. Med de nye kunstbaner og den positive udvikling som Solrød by og omegn er midt i med tilflytning af mange nye børnefamilier hver måned - så er der et stort potentiale for Solrød FC. Vi har i dag den 17 største ungdoms afdeling på Sjælland og jeg ser ingen grund til at vi ikke kan komme tilbage i top 10 i løbet af de kommende år' siger Gorm Pedersen

Han vil i den kommende måneds tid mødes med alle relevante personer fra de forskellige
ungdoms årgange.

Pbv
Bo

Den 05-08-2017 kl. 22:17

Klubhuset booking

Så er klubhuset igen åbent for booking via det sædvanlige link i menuen.

God fornøjelse

Den 04-08-2017 kl. 10:49

Mangler du inspiration som træner så kig her

Vi kører en masse kurser i klubben og lige nu er det muligt at tilmelde sig tre stk, hvis du kigger på dette link kan du få mere information:

http://www.dbusjaelland.dk/uddannelse_og_traening/Course/Course.aspx?Search=1&Area=1&ZFrom=2680&ZTo=2680

Alle kurser hos os selv er allerede betalt, så skynd dig at tilmelde dig

Den 09-06-2017 kl. 10:19

Spændende sæson finale søndag formiddag for Kvinde Senior

Solrød Stadion lægger søndag formiddag kl. 10.30 græs til en af de mere spændende kampe i flere år for pige afdelingen.

Vores kvinde senior hold ligger nr. 1 i Serie 1 og kan med en sejr sikre sig 1. pladsen og dermed oprykning til Sjællandsserien.

Solrød FC har sidst haft et hold i Sjællandsserien. Bl.a. i sæsonen 2012 under navnet Greve/Solrød Elite og dette hold rykkede oven i købet direkte op i Danmarksserien men da samarbejdet stoppede i sommeren 2013 nåede SFC altså ikke at være repræsenteret i denne række da Greve havde licensen til senior efter samarbejdets ophør. Under navnet Solrød FC spillede holdet en enkelt sæson i Sjællandsserien tilbage i 80´erne.

Kvinde Senior har siden sommeren 2015 spillet under navnet Team Østsjælland som har været i samarbejde mellem Solrød FC, Rishøj Boldklub, Borup IF og Karlslunde IF. De to sidstnævnte er dog trådt ud af samarbejdet så det nu kun er Solrød og Rishøj. U18 og U16 pigerne er også med i samarbejdet.

Håber en masse vil lægge vejen forbi stadion søndag formiddag og være med til at skabe en festlig ramme for vores bedste pigehold.

Den 07-06-2017 kl. 23:37

77 spillere til Pinse Cup i Tyskland

 

Humøret var højt, da 77 spiller fra ungdomsafdelingen i Solrød FC tog sammen til Förde Cup i Tyskland. Ungdomsafdelingen stillede samlet med 7 hold i det Tyske regionsmesterskab, fordelt på årgangene 2007, 2006, 2005 og 2003. Det er helt unikt at vi har fået samlet så mange årgange til dette fælles projekt, en udlandstur til en cup i Tyskland. Det har krævet mange ressourcer fra de involverede trænere og ledere, og nu skulle det vise sig om resultatet stod mål med det store arbejde.

 

Humøret var højt i bussen og alle hyggede sig og især "Solrød Tsunami" sangen gav genlyd i takt med at bussen gled over Fyn og ned igennem Jylland. Fredag aften deltog alle holdene i indmarchen på stadion og derefter var det tid til indkvartering på skolen, hygge og klargøring til kampene de følgende dage. 

 

Vores mål med at skabe sammenhold hen over årgangene blev til fulde indfriet og der blev gennem hele turneringen heppet ivrigt på alle hold fra vores klub, og det er glædeligt at se hvor godt de kommer ud af det med hinanden på trods af aldersforskellen.

 

Sportsligt var der også stor succes, der blev spillet mod Tyske og Danske hold, og der blev kæmpet om hver en bold. Lørdag aften havde 6 ud af 7 hold spillet sig i kvartfinalerne. Søndag var Solrød FC fortsat repræsenteret med 3 hold i de afgørende semifinaler.

 

Årgang 2007 stillede op blandt 24 hold, og spillede sig til en flot finaleplads, hvor de snuppede sølvet med hjem til klubben, Årgang 2007 var også med i kampen om bronzepladsen, og en meget tæt kamp endte med at give holdet en velfortjent 4. plads. Årgang 2006 stillede op blandt 32 hold og spillede sig også hele vejen til den afgørende finale, hvor de også snuppede sølvet med hjem.

 

U12 (årg. 2005) tog en ekstra udfordring ved at stille op i U13 rækken og spillede dermed deres første 11 mands stævne. Det blev til en flot 6. plads og en masse værdifuld erfaring med hjem. U14 (årg. 2003) kom op imod de helt store drenge i U15 rækken og fik smagt lidt mere på den fysiske side af fodboldspillet. De fik en flot 7. plads

 

Der blev spillet flot fodbold, leveret god underholdning og hygget maks igennem i Solrød lejren i Flensborg. Ud over de flotte resultater havde spillerne en fest på tværs af årgangene og tager minder for livet med sig hjem. De heppede og støttede hinanden mellem kampene og var samlet til storskærmen lørdag aften, da Juventus og Real Madrid fightede om den store pokal i Champions League finalen. Der blev selvfølgelig også tid til et velfortjent besøg i de billige grænsebutikker, hvor de tyske priser på slik fik lokket lommepengene op af lommerne J

 

Det var 77 trætte drenge, der søndag aften satte kursen mod Solrød fyldt med endnu flere fantastiske fodboldoplevelser, en god portion selvtillid, slagsange og høj cigarføring.

 

Målet om bedre sammenhold på tværs af årgangene og gode sportslige resultater blev til fulde indfriet, og vi håber at det smitter, så vi næste år kan stille med endnu flere hold til en turnering i ind eller udland.

 

Solrød FC siger stort tillykke og tak til trænere, spillere og forældre for en god tur.

 

Tak til Ane for den flotte beretning.

Stor triumf for årgang 2007 U10 i Tyskland til Förde Cup

Billede

Det var 18 forventningsfulde spillere og 4 glade trænere fra årgang 2007 som fredag formiddag sammen med 62 andre fodboldspillere (U11+U12+U14) fra Solrød FC satte kurs mod Flensborg i Tyskland for at deltage i Förde Cup, som er en del af Deutscher Junioren Cup, som bliver afholdt i 9 tyske regioner med et stort finalestævne i slutningen af Juni, hvor de mange vindere mødes.

Humøret var højt i bussen og alle hyggede sig og især "Solrød Tsunami" sangen gav genlyd i takt med at bussen gled over Fyn og ned igennem Jylland. Fredag aften deltog alle holdene i indmarchen på stadionet og derefter var det tid til indkvartering på skolen, hygge og klargøring til kampene de følgende dage.

Endelig blev det lørdag morgen og spillet på banerne skulle til at i gang. Der deltog 24 hold i U10 rækken, hvor vi havde 2 hold med og holdene var inddelt i 8 puljer. Solrød FC B deltog i pulje F sammen med Hørring IF (Jylland) og TSV Altenholz og fik en forrygende start på stævnet med 2 sikre sejre på henholdsvis 12-0 og 6-0. Solrød FC A deltog i Pulje F sammen med FFC Nordlichter Norderstedt (Tyskland) og Roskilde KFUM (Sjælland) og fik en også en fantastisk start på stævnet med 2 sikre sejre på henholdsvis 9-0 og 2-0. Især i den sidste puljekamp kunne man for alvor mærke de mange Solrøddrenge rundt om banen og stemningen var helt i top.

Stemningen var høj i Solrød lejren som var klædt i Solrød flag og bannere , hvor frokosten blev nydt og spillere og trænere fik ladet batterierne op. Eftermiddagens 1/8-finaler stod mellem Solrød FC A og Niendorfer TSV (Tyskland) og efter et tæt opgør trak Solrød sig sejrrigt ud af det spændende opgør med en 1-0 sejr. I dagens anden 1/8-finale fortsatte Solrød FC B de gode takter fra dagens gruppe spil og vandt sikkert 3-0 over SC Victoria Hamburg.

6 sejre, 144 minutters spilletid og en målscore på 33-0 var dagens udbytte for de 2 U10 hold og dagens sejrdans og vindersang gav genlyd ud over Flensborg stadion.......U U UBESEjRET U U UBESEJRET U U UBESEJRET.

Aftenen bød på stort anlagt Champions League show og inden da havde U10's grillkok alias Frede sørget for, at ingen manglede noget.

Dagen igennem støttede de forskellige Solrød hold hinanden med råb og masser af slagsange, hvilket helt sikkert var med til at give drengene det sidste skud selvtillid.

Søndag skulle komme til at blive noget af det mest medrivende og intense U10 drengene til dato har oplevet i deres fodboldliv. Solrød FC A lagde fra land med en sikker 4-1 sejr i kvartfinalen over TSV Altenholz (Tyskland), som Solrød FC B dagen forinden også havde slået i puljen. Derefter bød dagens anden kvartfinale på et sandt drama, hvor Solrød FC B skulle møde Roskilde KFUM (Sjælland). Efter 24 hektiske minutter, hvor kampen bølgede frem og tilbage, med store chancer til begge hold, endte kampen 0-0 og det hele skulle derfor afgøres i straffesparkskonkurrence. Solrød drengene scorede på alle deres 3 spark og da Roskilde brændte deres spark nummer 2, eksploderede stadionet i et kæmpe Solrød jubelbrøl og alt og alle endte i en ordentlig sejrsbunke.

I dagens første semifinale skulle Solrød FC A møde Ringsted (Sjælland), som også var gledet let igennem deres kampe og desværre trak Ringsted sig sejrrigt ud af opgøret med en 3-0 sejr. I den anden semifinale skulle Solrød FC B møde Bramfelder SV (Tyskland) og endnu engang blev pinen trukket til det sidste. Den ordinære kamp sluttede 1-1 og igen måtte drengene ud i en intens straffesparkskonkurrence. Solrød vandt til sidst 6-5 på straffespark og sikrede sig derfor en plads i finalen.

Desværre tabte de 2 Solrød hold henholdsvis kampen om bronze og guld og endte derfor på 4. og 2. pladsen i turneringen ud af i alt 24 hold. Et fantastisk resultat for klubben. Dog ægrede kampen om bronzemedaljerne Solrødlejren, da Solrød FC A tabte efter endnu en intens straffesparkskonkurrence, hvor de endda havde muligheden for selv at afgøre det og sparke bronzemedaljerne hjem til Solrød. I finalen var Ringsted endnu engang for gode og besejrede Solrød FC B 5-1.

3 fantastiske dages fodboldtur var ved vejs ende og det var et stolt trænerteam som satte en flok utrolig glade og trætte fodbolddrenge på bussen i Flensborg med kurs mod Solrød, hvor bussen blev mødt til tonerne af "We are the champions".........

En stor tak til alle de fantastiske tilskuere som flere dage i træk fulgt drengene fra sidelinjen og heppede så hele Flensborg ikke var i tvivl om, at Solrød var kommet til byen. Også en stor tak til de øvrige trænere, holdledere og spillere som til hver kamp støttede vores hold og gav drengene det sidste skub mod de mange sejre.

Den 10-05-2017 kl. 00:00

DBU Pigeraketten skydes af i idag i Solrød FC

I dag kommer banerne ved Solrød Idrætscenter til at summe af aktivet da DBUs Pigeraket traditionen tro besøger Solrød FC.

Så skal der undersøges planeter og kometer, gås på mælkevejen, kigges på stjerner, trykkes hånd med astronauter og meget mere.

Aktiviteten har det primære formål at forsøge at få flere piger til at spille fodbold men også at give de piger som allerede går til fodbold en alternativ fodbold oplevelse.

Aktiviteten er for piger i 5-11 års alderen og det har ingen betydning om man aldrig har spillet det før og heller ikke har nogen fodboldstøvler.

Raketten fyres af kl. 17.00 på græsset bag volden og forventes at lande ca. kl. 20.00 og vi glæder os til at se en masse piger - både dem der er hos os i forvejen men også de nye.

Ses i verdensrummet i eftermiddag

Fodboldskole i Solrød i uge 31

Kære alle

Fodboldskolen i Solrød afholdes i uge 31

Du kan købe billet her

Ciao
Bo

Den 20-04-2017 kl. 00:00

Solrød FC har fået nyt kuld

I dag er børnene fra årgang 2012 startet til træning. Der var en god stemming, og børnene blev udfordret af to "stjerner" fra Solrød Senior, som var kommet for at hjælpe med at sætte træningen i gang.
 
Næstformand Mikkel Juul kiggede også forbi for at sige velkommen til børnene.
 
I Solrød FC er vi altid glade når nye små starter, for man ved aldrig om der gemmer sig en kommende stjerne. En stor tak til Anne Veis Sauer, som er primær kontaktperson og træner for det nye kuld.
 
Velkommen til U-5 børnene.

    

 

 

 

Den 07-04-2017 kl. 00:00

Opstart af årgang 2012

Opstart af årgang 2012, det nye U5 starter torsdag den 20 april kl. 17.00 på stadion, du må gerne sprede rygtet. Vi har allerede en tovholder i Anne Veis Sauer men vi behøver flere til at hjælpe, så hvis du kender nogen, eller hvis du træner nogle drenge der kan hjælpe til så kontakt Anne eller mig. God påske til jer alle. Pbv Bo

Den 29-03-2017 kl. 00:00

Fodboldskole i Solrød FC

Hvor er alle drengene og pigerne henne?

Vi har fået tilmeldinger fra børn i Havdrup, Greve og selvfølgelig fra Solrød, men der er stadig 86 pladser tilbage på fodboldskolen. Der er 800 medlemmer i Solrød FC, så hvor gemmer alle børnene sig?

Tilmelding lukker når vi er oppe på 128 børn.

Drengene bliver inddelt i 8 grupper á 16 ”mand” per gruppe, og de bliver fordelt efter alder. Pigerne har deres egen gruppe.

Som udgangspunkt er DBU´s Fodboldskole for børn, som er født i årgang 2002-2009.
Denne nedre aldersgrænse er besluttet ud fra et fagligt synspunkt. Der er med aldersgrænsen taget hensyn til både børn og trænere således, at der er et afstemt forhold til mængde og intensitet i træning over de fem dage fodboldskolen varer.

Bemærk, at børn der er født i starten af 2010 kan få lov til at deltage, da mange allerede er startet til fodbold i Solrød FC.

Praktiske oplysninger:
- Prisen er 849,00 kr. inkl. 30 kr. for billet gebyr.
- Fodboldskolen starter kl. 9.00 og slutter kl.15.

I Solrød FC sætter vi fokus på god og sund mad. Derfor har børnene mulighed for at købe mad, som vi bestiller gennem vores sponsorer. Der er mulighed for at bestille forskellige varme og kolde retter, som vil blive serveret af vores dygtige medarbejdere. Hvis du ønsker at bestille mad, bedes du skrive mail til jkmjorgen@gmail.com.

Hvis du ønsker flere informationer er du velkommen til at sende en mail til jkmjorgen@gmail.com

Den 06-03-2017 kl. 00:00

DBU fodboldskole 2017

Solrød FC afholder DBU fodboldskole i uge 31.

Billetsalget starter for uge 26 tirsdag den 7. marts 2017 kl. 10.00, for ugerne 27-28-29 onsdag den 8. marts kl. 10.00 og for ugerne 30-31-32 torsdag den 9. marts kl. 10.00. Billetprisen er kr. 849,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr (ekskl. kortgebyr)
 
Billetterne sælges efter "først-til-mølle-princippet". Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser til salg på hver fodboldskole. Værtsklubben bestemmer selv, ud fra bane- og klubkapacitet, hvor mange deltagere der kan deltage på deres fodboldskole.

Stop af billetsalg
Billetsalget stopper søndagen før afvikling: 
  • For uge 26: søndag den 25. juni 2017 kl. 20.00
  • For uge 27: søndag den 2. juli 2017 kl. 20.00
  • For uge 28: søndag den 9. juli 2017 kl. 20.00
  • For uge 29: søndag den 16. juli 2017 kl. 20.00
  • For uge 30: søndag den 23. juli 2017 kl. 20.00
  • For uge 31: søndag den 30. juli 2017 kl. 20.00
  • For uge 32: søndag den 6. august 2017 kl. 20.00
For yderligere information og bestilling af billetter henvises til DBU's hjemmeside: https://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/dbus_fodboldskole/for-deltagere/billetinfo
Den 04-03-2017 kl. 00:00

CR Electric klæder Årgang 2007 fra Solrød FC på til fremtiden

Billede

I onsdags efter træning blev der uddelt 48 træningsdragter til U10 drengene. Årgangen, som er en klubbens anden største , har fået dragterne sponsoreret af CR Electric i Roskilde.

Det giver en fed følelses for drengene at være klædt i samme træningsdragter, når vi drager ud for at spille kampe i Danmark og udlandet og folk er ikke i tvivl om, hvor vi kommer fra.

Truppen er kommet godt igennem vintersæsonen, hvor der har været et fantastisk engagement og deltagelse til diverse aktiviteter, hvor man især har draget nytte af den ny opførte kunststofbane. (En stort tak til OJD)

Forårssæsonen er netop ved at blive planlagt og her drager nogle af drengene bla. til Förde Cup i Tyskland og Dalum Cup, så hele truppen glæder sig til, at foråret for alvor bliver skudt i gang.

Endnu engang skal der lyde en stor tak til vores sponsor CR Electric.

Den 02-03-2017 kl. 00:00

Ny A-Licens træner i Solrød FC

Det er med stor glæde at jeg kan ønske Regin Saunte Pedersen tillykke med erhvervelsen af A-Licens som træner, og jeg tror det er første gang i klubbens historie at vi har fået uddannet en af vores egne trænere til A-Licens.

Det er vigtigt at vi har gode trænere i klubben, da gode trænere tiltrækker spillere, og det er jo dem der skaber en god klub.

Jeg vil her opfordre alle andre trænere til at deltage i de kurser der tilbydes. Jeg kan se at de interne kurser vi tilbyde gennem DBU er velbesøgte, men skulle du have til et kursus, så skal du ikke holde dig tilbage, kontakt Henrik Otto og tilmeld dig.

Tillykke til Regin.

Pbv
Bo

Den 16-02-2017 kl. 00:00

Generalforsamling i Solrød FC

Vi afholder den årlige generalforsamling torsdag den 30 marts 2017 kl. 19.00 i klubhuset.

Vi mangler i øjeblikket 2 medlemmer til bestyrelsen, da det ikke de tidligere år har været muligt at få nye til at stille op. Bestyrelsen opfordrer alle interesserede i at møde op til generalforsamlingen og melde sig som frivillig til bestyrelsen.

Pbv
Bo

Den 24-01-2017 kl. 00:00

Solrød FC inviterer til GRATIS foredrag i klubhuset

Hvad skal der til for at slå igennem på den store fodbold scene?

Hvordan påvirker det spillerne, når forældre og trænere råber efter dem?

Hvad er motivationen for spilleren – HVORFOR spiller de fodbold?

 

Svaret er bla. Mentaltræning, og hvis du kommer i klubhuset onsdag den 8/3-2017 kl. 19.00 – 20.00, så vil du få en inspirerende time sammen med Coach og Mentaltræner, Martin Truberg Jensen fra CoachMental.

 

Martin vil give et bud på, hvad der skal til for at slå igennem, og hvordan og hvorledes man kan komme tættere på sin drøm. Det kræver hårdt arbejde – og for mange, der bliver drømmen alligevel ikke til noget, og hvad så?

 

Med mentaltræning og coaching bliver spilleren bedre rustet til at håndtere medgang og modgang – og træningen giver også resultater uden for banen. Nemlig i skolen og ifht. venner/veninder og forældre.

 

Det er GRATIS at deltage, men tilmelding er stadig påkrævet, da der maximalt er plads til 50 personer i klubhuset. Så tilmeld dig ASAP på sfcformand@gmail.com senest den 1/3-2017.

Læs mere på www.coachmental.dk eller besøg dem på Facebook og Instagram.

Forrige Næste

Klubkalender

Fre 20-10-2017 kl. 09:00 - 17:00Hold arrangement
Lør 21-10-2017 kl. 18:00 - 23:00Containertræf
Man 23-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 27-10-2017 kl. 17:00 - 21:00Hold arrangement 2011 D U7
Søn 29-10-2017 kl. 11:00 - 18:00Afdelings arrangement
Søn 29-10-2017 kl. 12:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Søn 29-10-2017 kl. 13:00U18 Pige 1, Pulje 2
Man 30-10-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Man 30-10-2017 kl. 18:00 - 20:00Møde
Lør 04-11-2017 kl. 08:30 - 11:30DBU Kursus
Lør 04-11-2017 kl. 10:00 - 23:30Hold arrangement
Lør 04-11-2017 kl. 14:30Kvinde Sjællandsserien, 1
Man 06-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 11-11-2017 kl. 08:30 - 14:30DBU Kursus
Man 13-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 20-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Lør 25-11-2017 kl. 13:30 - 23:30Bøfholdet
Man 27-11-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 04-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Man 11-12-2017 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent
Fre 15-12-2017 kl. 15:00 - 22:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Lør 16-12-2017 kl. 08:00 - 23:00Julefrokost
Søn 17-12-2017 kl. 08:00 - 18:00Julefrokost
Tir 26-12-2017 kl. 10:00 - 22:00Privat Arrengement
Søn 31-12-2017 kl. 13:00 - 23:45Privat arrangement
Lør 06-01-2018 kl. 12:00 - 23:30Hold arrangement
Tor 11-01-2018 kl. 19:30 - 21:30General forsamling
Tor 11-01-2018 kl. 19:30 - 21:30General forsamling
Man 15-01-2018 kl. 13:00 - 17:30Klubhuset Åbent