Den 12-06-2018 kl. 17:30

Dan Mølleskov stopper som træner for Kvinde Senior

Dan Mølleskov har i sidste uge meddelt klubben samt spillertruppen at han stopper som træner for klubbens bedste kvinder.

Dan tiltrådte for 4 år siden og hans 1. opgave fra klubbens side lød på at vi skulle have bygget vores kvindehold op igen efter det gik helt i baglås med Greve/Solrød samarbejdet. 2. opgave lød at vi skulle have senior op i rækkerne så vi fremadrettet også havde noget at tilbyde vores ungdomsårgang. Det var bestemt ikke uden udfordringer for det er ikke nemt at starte fra nul.


Men Dan tog fat og fik stille og roligt sat skik på træning og spil og da Borup kom med i vores Team Østsjælland samarbejde begyndte det at gå stærkt da der nu var 2 hold. Oprykning fra Serie 2 til Serie 1 og en 2. plads i første sæson (2015) 5 point fra oprykning i serie 1 blev året (2016) efter fuldt op med endnu en 2. plads og denne gang kun med 1 point til oprykning. Samtidig blev Senior 2 Sjællandsmestre i Serie 2 og rykkede også op i Serie 1. Året efter (2017) kom så endelig oprykningen til Sjællandserien da holdet suverænt vandt række 1 og ugen efter også vandt Sjællandsmesterskabet over den anden puljevinder. Historisk set havde Kvinderne 2 gange før i klubbens historie rykket op i Sjællandsserien - men også røget ud med 100 km i timmen så der var pres på nu. Vi ville gerne blive deroppe og på imponerende vis fik Dan sat skik på pigerne og første sæson sluttede med en imponerende 3. plads men holdet havde faktisk ikke ligget dårligere end nr. 2 lige fra start af.
Foråret 2018 har dog ikke været vores da vi mistede en del spillere i foråret men Dan har holdt ved trods svære betingelser og det er meget kendetegnende for hans personlighed om aldrig at give op.


På klubbens vegne vil vi gerne overbringe en stor tak til Dan for det kæmpe arbejde han har lavet med pigerne (og i størstedelen af perioden HELT alene) og vil gerne sige Tak for kampen og ønske ham held og lykke med sin nye trænergerning hvor den nu står på Herre Senior fodbold i Ejby IF.

På bestyrelsens og pige afdelingens vegne
Carsten Grønning