NYHED - Bestil billetter nu til VM festen 16 Juni  - Klik her  https://bit.ly/2HRLh56

Den 13-08-2017 kl. 15:42

Pokalkamp onsdag aften Kvinde Senior - Fårevejle

Billede

Pokalbrag onsdag aften kl. 18.15 på Solrød Stadion hvor senior tager imod Fårevejle fra Sjællandserien i 1. runde af DBU Pokalen. Kom op og støt vores senior piger i bestræbelserne på at gå videre og måske forbedre sidste års lange pokalrejse som endte med et nederlag til Odense Q fra 3F ligaen.

Den 19-06-2017 kl. 14:15

Kvinde Senior blev Sjællandsmestre

Billede

Søndagens finalestævne i Ølstykke bød bl.a. på Serie 1 finale for Kvinde Senior og her deltog Solrød FC under Team Østsjælland.

Efter en fælles morgenmad for hele truppen så blev pigerne klar til kamp. Holdet var allerede rykket op så SM finalen var "kun" en ekstra gulerod som de dog gerne vil have med hjem så der var spænding men det var den gode spænding.

Pigerne var klar og der skulle kun gå få minutter inden modstanderen fik første advarsel med et forsøg som går lige forbi den ene stolpe og der kom mere. Endnu et par chancer og så kom målet i det 7' minut da vi udnytter et forsvarskiks hos modstanderen. Så gik kampen ind i meget rodet og jævnbyrdig affære dog med de fleste chancer til os og et par friløbere burde have været bedre effektueret men ikke yderligere scoringer og dermed pausestilling 1-0.

Anden halvleg og igen var vi bedre ud til start for bare 4 min. senere lå bolden igen i modstanderens mål på en lækker frispilning og et flot langskud. 2-0 og nu gik det vores vej for alvor for bare 3 min senere blev et indirekte frispark udnyttet effektivt og 3-0. Vi var rigtig meget ovenpå og styrede begivenhederne fornuftigt og 7 min. senere blev kampen lukket og slukket til 4-0 på et indlæg som blev tordnet i mål på et flot hovedstød.
Modstanderen kom lidt længere frem og selv om forsvaret generelt havde rimelig godt styr på modstanderens offensiv så fik et par udskiftninger alligevel skabt lidt uro og også et par rigtig gode muligheder for reducering men så havde vi lige vores målmand som indtil da ikke havde haft det store at lave.

Tillykke til piger og træner med SM og oprykning


Den 11-06-2017 kl. 15:44

Kvinde Senior rykker op i Sjællandsserien

Billede

Kvinde Senior under Team Østsjælland blev igår stensikre vindere af Serie 1 pulje 2 da nærmeste konkurrent satte point og deres egen modstander trak sig fra søndagens afgørende kamp. Dermed rykker de op i Sjællandsserien. Tilbage er kun kampen om Sjællandsmesterskabet for serie 1 som spilles næste søndag kl. 11.45 i Ølstykke.

Tillykke til holdet og træner

Den 08-06-2016 kl. 12:37

Sensation i DBU Pokalen

Billede

Kvinde Senior gjorde det umulige tirsdag aften i DBU Pokalturneringen da de besejrede FC Damsø som ligger nr. 2 i 1. Division med 4-3.

Holdet ligger lige nu i toppen af Kvinde Serie 1 og kæmper om oprykning til Sjællandsserien så det er noget af en præstation af slå et hold som bejler til 3F ligaen (øverste række)

Ingen tvivl om at FC Damsø var bedst på langt de fleste parametre som pasningskvalitet, hurtighed, teknik og spilforståelse men lige i går havde pigerne fra Team Østsjælland nogle parametre som gav bonus. Vilje. gejst og holdånd.

Det var os som kom foran 1-0 efter få minutter og det vækkede en modstander som troede de ville få det let og det fik de så også i resten af 1. halvleg. Der stod Damsø på næsten alt og vi var heldige med kun at være bagud 3-1 ved pausen.

Hvad der så skete i pausen er stadig ikke helt gået op for os. Måske har modstanderen følt sig sikker på at nu var den hjemme men da vi reducere til 2-3 på hjørne efter bare 2 minutter så kunne pigerne lugte blod og de fandt et helt nyt gear frem. Damsø var stadig spilstyrende og kom frem til en del chancer men de blev aldrig rigtigt helt farlige og vores piger begyndte nu at vinde flere dueller og det lykkedes at holde lidt mere på bolden.
Ud af ingenting får vi en friløber som bliver effektivt sat ind og så var det helt lige. Nu skulle Damsø frem og score og det gav kontra muligheder og 10. min før tid kom så chancen hvor vores angriber fuldstændig u-presset kan vende rundt på en aflevering fra forsvaret, tager to træk og fra 25m afstand banker den op under overliggeren. Overraskelsen var en kendsgerning og pigerne holdt fokus og løb og kæmpede det sidste luft ud af lungerne indtil dommerens slutfløjt.

Guld, Sølv og Bronze til Kvindesenior i Weekendens Final-4

Billede

I weekenden 4-5 marts blev der afholdt Final-¤ sjællandsmesterskaberne i indendørs fodbold og Futsal i Roskilde Hallerne. Tema Østsjællands Kvinde Senior deltog med to hold i Futsal A-rækken om lørdagen og et hold i indendørs m/bander om søndagen i B-rækken.

De to hold i futsal skulle pga af en særregel møde hinanden i semifinalen og det endte med en sejr på 4-3 til Hold 1 som så skulle møde Allerød i Finalen og her blev det til en 3-0 sejr til Allerød og dermed Sølv til Hold 1. Hold 2 mødte så Fårevejle i bronze kampen og her havde pigerne lagt skuffelsen på hylden og kørte Fårevejle ud af banen med en 5-1 sejr og dermed var bronze medaljerne i hus.

Holdet i indendørs med bander om søndagen havde 5 gengangere med fra gårsdagens futsal og de var spillet varme og gjorde rent bord i finale puljen med 4 sejre af 4 mulige og blev dermed Sjællandsmester og kunne tage guldmedaljer og pokal med hjem til Solrød. Sidste kamp hvor pigerne skulle have mindst 1 point spillede de endda i mere end 3 minutter med en spiller i undertal pga en udvisning men en heroisk indsats og nogle ineffektive modstandere betød at vi trak det længste strå.

Resultaterne fra Søndagens kampe
TØS - Virum 5-0
TØS - Hvalsø 3-2
TØS - Svend Gønge 4-2
TØS - Fårevejle - 3-2


Stort tillykke til pigerne og træner med medalje høsten

Den 07-06-2016 kl. 12:54

Pokalbrag i dag på Rishøj Stadion

Team Østsjællands (Borup/Rishøj/Solrød) 1. senior tager i dag imod FC Damsø fra 1. division i DBU pokalturneringen for kvinder.

Det er en kæmpe opgave for vores kvinder som til dagligt spiller i Serie 1 hvor de dog er ganske overlegne men dette bliver en rigtig god kamp for dem som kan give et godt fingerpeg om potentialet i truppen.

Ingen tvivl om at FC Damsø er kæmpe favorit og det ville være en mindre sensation hvis ikke holdet som ligger i toppen af 1. division går videre.

Kampen skulle egentlig være spillet i Solrød men da Herre Senior også skal spille i dag og havde fået banen inden vores kamp blev fastlagt så spilles kampen på Lyngvejens Stadion i Rishøj kl. 19.00

Vi håber selvfølgelig på en masse tilskuere i det gode vejr og forhåbentlig kan vi præsenterer en spændende og seværdig kamp.