Actio Consulting ny sponsor for årgang 2010

I forbindelse med fodboldskolen kunne vi præsentere holdets nye sponsor til spilledragterne og vi er glade og stolte af at kunne præsentere Actio Consulting som ny sponsor.

Du finder vores nye sponsor på denne hjemmeside: www.actio-consulting.dk/

Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os.

Tvis Køkkencenter i Greve ny sponsor for årgang 2010

I forbindelse med fodboldskolen kunne vi præsentere holdets nye sponsor til spilledragterne og vi er glade og stolte af at kunne præsentere Tvis Køkkencenter i Greve som ny sponsor.

Du finder vores nye sponsor på denne hjemmeside: www.tvis-greve.dk/

Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os.

Fodboldskolen blev en stor succes for årgang 2010 i nye spilledragter

I weekenden d. 10.-11. juni var der arrangeret intern fodboldskole for Solrød FC’s U7-drenge. Hele 25 fodboldspirer havde meldt sig til arrangementet, så opbakningen kunne næppe have været større. Weekenden startede med udlevering af et spritnyt sæt fodboldtøj, der venligst var sponsoreret af Tvis Køkkencenter i Greve og Actio Consulting fra Solrød. Drengene var alle yderst tilfredse med de nye kampuniformer…og med allerede at have deres egne sponsorer.

Både på kunststofbanen og græsbanerne bag Uglegårdsskolen blev der skudt på mål, løbet, driblet, tacklet og kæmpet for fuld smadder i løbet af de to dage, der bød på i alt 10 timers træning (dog med lidt pauser undervejs). Et af de absolutte højdepunkter var søndagens målmandstræning, hvor FC Roskildes målmandstræner Lasse Sørensen – der har erfaring som målmand både fra ungdomslandshold og Superliga – lagde vejen forbi og lærte drengene en masse tricks.

Søndagen blev sluttet af med en miniturnering med 4 hold efterfulgt af et utal af straffesparkskonkurrencer, hvor både skudtræning og målmandstræning blev afprøvet i praksis. Og for at det ikke skal være løgn, så havde Solrød FC sørget for både medaljer og bolde til alle drengene. Mon de er klar til fodboldskole næste år? Det tror vi nok, de er!

Mvh Adam

U7 vandt årets Solrød Cup 2017

15 hold og over 100 fodboldspillere fra årgang 2010 (U7) var søndag den 22. januar samlet i Solrød Idrætscenter for at spille den traditionsrige turnering, Solrød Cup.

Vi stillede med fire hold i denne årgang og havde dermed 25 spillere i kamp. Efter 2 timer og masser af fodboldkampe, kunne dommerbordet konstatere at det var Solrød FC 4 og Haslev 3, der skulle mødes i finalen.

Stævnet kunne ikke have fået en mere spændende og dramatisk afslutning end denne finale. Bagud 2-0 kæmpede de lokale Solrød drenge sig tilbage og udlignede blot 1 sekund før slutfløjtet. Herefter spillede de hold til først scorede mål (Golden Goal). Hele 7 minutter skulle der så gå før Solrød FC 4 får prikket bolden i mål – hvilket udløste store jubelscener både på og udenfor banen, hvor der var god opbakning fra hjemmepublikummet i den store Hal A.

Finalen endte således med at vare hele 13 minutter, i stedet for de normale 6 minutter. Så det var nogle stolte og trætte Solrød drenge, der kunne hæve de flotte pokaler, som bevis for sejren i årets Solrød Cup 2017.

Solrød FC 4 bestod af: Valdemar Thomsen, Erik Skov Hilding, Frederik Samsøe, Malthe Bloch Frederiksen, Mikkel Holm Dejligbjerg, Oliver Brøndum Moulin.