U16 Pigerne helt til tops i Barcelona

De kom, så og sejrede, et udtryk som ramte plet da Solrøds U16 piger var taget den lange vej til Barcelona, for at deltage i fodboldstævnet “Trofeo Malgratense 2017”.

23 spillere var med på turen, og Solrød U16 stillede med 2 hold, hvor alle pigerne til dagligt spiller i Solrød FC. Der findes piger fra årgang 02, 03 og 04 på holdet, så der var udfordringer nok til alle. Pigerne boede under hele turneringen i badebyen Malgrat de Mar, så der blev også afsat tid til at bade og komme på Camp Nou samt shopping.

Solrød FC1 skulle vise sig at gå igennem turneringen med lutter sejre, og stævnets højdepunkt var da de mødte et lokalt spansk hold fra Maresme, det var som to fodboldkulturer der mødte hinanden, de spanske piger spillede bolden hurtigt rundt på 1. berøringer, og det tog lidt tid for Solrød pigerne at vænne sig til tempoet, men så gik pigerne tæt på de spanske piger og gav dem ingen plads at spille på, og pludselig var der plads til at komme ned bag deres forsvar, og som resulterede i at Solrød pigerne fik bragt sig foran 3-0, herefter bølgede spillet frem og tilbage men hele tiden med Solrød pigerne som de dominerende. Det blev til en målrig kamp som til slut endte med 8-4 til Solrød pigerne, og denne kamp betød reelt set at pigerne ikke kunne nås af de andre hold, og de var derfor vinder af Trofeo Malgratense 2017.

Solrød FC2 pigerne spillede også en rigtig flot turnering, men manglede desværre den sidste kvalitet og held for at kunne komme i top 3, men der var super flotte præstationer hele vejen rundt, og flere af pigerne viste fantastisk indstilling og vindermentalitet.

Alle pigerne var med i den flotte indmarch og på finaledagen blev der sunget “Der er et yndigt land” ved holdpræsentationen, og vores piger fik lov til at bære det danske flag ind

Træningstider

Mandag 18:30-20:00
Onsdag 18:30-20:15
Fredag 21:30-23:00
Kontakt: Jan, jls@sport.dk